Consilierul Valentin Crețu explică motivele demisiei din conducerea USR Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Aparent neașteptat, consilierul local Valentin Crețu a ales să demisioneze din Biroul politic al USR Câmpina.

Valentin Crețu ne-a explicat motivele care au determinat acest gest din partea sa: ”Am demisionat din birou pentru că viziunea mea nu se potrivește cu cea a altor reprezentanți din birou. În plus, am o perioadă extrem de încărcată și nu mai am efectiv timp de alocat acestei activități. Activitatea din consiliu va continua. Cel puțin deocamdată...”
Ar fi multe lucruri de comentat despre această micșare pe scena politică locală, practic, una prin care Valentin Crețu își asumă o anumită independență în privința votului. Vom reveni.

3314 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 22.08.2022 16:11 A ajuns deja Moldoveanu la unul care a spus ca voteaza NU PUZ si pasaj? Sa vedem la cati mai ajunge pana la vot! Ce va face in continuare dl. Cretu? Isi schimba votul in da? Sa declare ca e impotriva pasajului si ca independent. Cata lipsa de bun simt! Si-a gasit cand sa demisioneze! Asa ”barbat” mai rar!
  • Tudor 23.08.2022 12:14 Va vota pasajul și apoi va pleca din consiliul local. Șeful lui va fi mulțumit și el va incasa un bonus. Dar, dacă este bărbat adevărat își va menține declarația inițială și va vota în consecință
  • Cìrjan Ovidiu 23.08.2022 12:20 Nu toți consilierii USR sunt membrii în Biroul Local al partidului.In al doilea rând omul a spus că e ocupat și nu mai are timp. În legătură cu independența cotului in CL dânsul este membru USR ,orice vot ce nu corespunde hotărârii BL va fi sancționat.

Politică

6943 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

4115 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.