Consiliul Local Câmpina va aloca 100.000 lei pentru repararea Străzii Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

Despre Strada Tineretului am scris în mai multe rânduri. Oamenii de aici ne-au solicitat de mai multe ori, exasperaţi de tenacitatea cu care sunt ocoliţi de administraţia locală de fiecare dată când se alocă bani pentru repararea sau modernizarea unor străzi. De această dată, la rectificarea bugetului local, care se va discuta joi, 30 august, va fi inclusă şi repararea Străzii Tineretului cu suma de 100.000 lei.

În urmă cu mai mulţi ani, pe această stradă s-a schimbat conducta de alimentare cu apă. În timpul acestei lucrări, chiar la intersecţia cu Strada Conductelor, s-a surpat un mal, iar un om a murit. Lucrarea a fost înteruptă, iar de atunci parcă s-a intrat într-o zodie nefastă pentru locuitorii de pe această stradă. De ani întregi drumul, că stradă e doar în acte, arată aşa cum se vede în imagini. Oamenii reclamă, pe bună dreptate, că în comunele din jur sunt străzi mai bune decât aceasta, în condiţiile în care ei plătesc impozite de municipiu. Mai mult, oamenilor li s-a spus de la Primăria Câmpina că vina nu este a lor, a Primăriei, existând un contract semnat în urmă cu trei ani cu firma Cast, care a câştigat procedura de achiziţie publică pentru modernizarea străzii, astfel că oamenii au fost îndreptaţi spre firma din Băneşti. Noi am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii acestei firme, dar până la momentul apariţiei acestui articol nu am primit nici un răspuns din partea lor.
În schimb, un fel de răspuns a sosit din partea Primăriei Câmpina, odată cu introducerea acestei lucrări pe lista de reparaţii finanţate de la bugetul local. Ce s-a întâmplat cu contractul cu societatea Cast? Că doar nu i-or fi minţit reprezentanţii Primăriei Câmpina pe oamenii de pe Strada Tineretului! De ce se trece de la modernizare la reparaţii? Sunt întrebări la care noi şi oamenii de pe Strada Tineretului aşteptăm răspunsuri chiar din partea primarului Horia Tiseanu la şedinţa Consiliului Local.

5025 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Visan Adelin 27.08.2018 10:33 Daca pe 31 08.2018 se discuta care ar fi cel mai optimist termen de incepere si finalizare a lucrarilor. Am dori ca ce va propuneti sa faceti sa cunoastem si noi locuitorii de pe Tineretului ptr.ca anumite probleme sa nu ramana nerezolvate. Astfel bordurile puse pe partea dreapta a strazii sunt prea inalte si nu permit intrareain curti cu autoturismele fara a le lovi,la intersectia Tineretului cu Conductelor in dreptul imobilului cu nr 20 nu este data panta strazii corecta spre gura de colectare a apei pluviale si drept consecinta balteste in dreptul imobilului mai sus mentionatn.
  • Alexandru 27.08.2018 11:34 Pt Visan Adelin - ședința CL este pe 30 August, nu 31, și ese publica, adică oricine poate veni și asista la ceea ce discuta acolo. Astfel, aflați direct de la sursa răspuns la toate întrebările Dvs!

Actualitate

1360 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1777 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1662 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1936 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.