Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

Politică (Categoria articolului)

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

Au fost prezenți la lansarea oficială a Irinei Nistor în cursa pentru Casa cu Grifoni: președintele PSD Prahova – prefectul Virgiliu Nanu, senatorul Radu Oprea și deputatul Bogdan Toader, amândoi prim-vicepreședinți ai Organizației Județene a PSD, senatorul Laura Moagher (secretar executiv), deputații Rodica Paraschiv și Maya Teodoroiu (vicepreședinți ai partidului), alături, bineînțeles, de președintele PSD Câmpina – Dan Ioan Mușat și membrii Biroului Politic Local al organizației câmpinene. 
Partidul Social Democrat pare foarte hotărât în privința alegerilor de anul viitor. Și-a anunțat candidatul la Primăria Câmpina, iată, cu mai bine de un an înaintea alegerilor locale, ba chiar a venit cu o nouă abordare, asta pe lângă surpriza oferită în pivința candidatului. Irina Nistor este o persoană cunoscută în Câmpina, cu o experiență de aproape 18 ani în administrația publică. A condus Serviciul control comercial, protecția mediului și disciplina în construcții la Poliția Locală Câmpina, a fost șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, iar în prezent este consilier juridic la o firmă privată. Politic vorbind, este la început de drum.
“Am acceptat această provocare pentru că iubesc Câmpina și am ales să trăiesc și să rămân aici împreună cu familia mea. Câmpina este o comunitate de oameni, o familie și într-o familie trebuie să te consulți, să afli opiniile celorlalți, să ții cont de ele și să duci proiectele la bun sfârșit. Trebuie să creștem gradul de implicare și participare a câmpinenilor la toate deciziile guvernării locale. Intru într-o familie mare și frumoasă. Am alături de mine oameni cu experiență politică, profesională și împreună vom realiza o echipă excelentă. Această echipă are un scop bine determinat - acela de a realiza proiecte pentru câmpineni și adaptate nevoilor comunității. Vom veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii municipiului și care să conducă la o dezvoltare echitabilă pentru toate cartierele. Numai cu o echipă puternică putem obține rezultatele dorite în 2024, respectiv câștigarea alegerilor locale: atât Primăria și Consiliul Local, dar și Consiliul Județean”, a afirmat Irina Nistor la lansarea oficială a candidaturii. (video)
Irina Nistor are 43 de ani și este absolventă a Facultății de Drept și Științe Juridice. S-a specializat în managementul sectorului public la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. Este căsătorită și are doi copii.

8056 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dacul LIber 10.07.2023 14:53 Serios! Priviti cum arata orasul Campina dupa 33 de ai de la inceputul dezastrului adus de interlopii cunoscuti! Ma indioesc ca vrem sa mai auzim de aceste elemente politice distrugatoare. Tupeul acestor partide este fara limite, atata timp cat toate actiunile intreprinse nu au adus nici un impuls de industrializare, de creare a unui parc de recreere gratuit, de asigurare a unui trafic rutier sigur, de creare a pistelor ciclabile, de asigurare a unui transport de persoane civilizat ( nu cu masini de transport marfa modificate )..... Deci, UN PAS IN SPATE, TOVARASI!

Politică

1736 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

5 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

1343 vizualizari
15 feb. 2024 08:57

Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar: ”Aspectul actual al Câmpinei este dezolant, de la un capăt la altul!”

1 comentarii

Irina Nistor, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, a acceptat invitația noastră la un dialog despre bugetul local, înaintea adoptării acestuia. ”Din bugetul pentru 2024 lipsesc... câmpinenii. Pe ei i-a întrebat cineva ce-și doresc, ce e important pentru ei?”, a fost semnalul de alarmă tras de Irina Nistor, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

512 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

582 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.