Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

Politică (Categoria articolului)

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

Au fost prezenți la lansarea oficială a Irinei Nistor în cursa pentru Casa cu Grifoni: președintele PSD Prahova – prefectul Virgiliu Nanu, senatorul Radu Oprea și deputatul Bogdan Toader, amândoi prim-vicepreședinți ai Organizației Județene a PSD, senatorul Laura Moagher (secretar executiv), deputații Rodica Paraschiv și Maya Teodoroiu (vicepreședinți ai partidului), alături, bineînțeles, de președintele PSD Câmpina – Dan Ioan Mușat și membrii Biroului Politic Local al organizației câmpinene. 
Partidul Social Democrat pare foarte hotărât în privința alegerilor de anul viitor. Și-a anunțat candidatul la Primăria Câmpina, iată, cu mai bine de un an înaintea alegerilor locale, ba chiar a venit cu o nouă abordare, asta pe lângă surpriza oferită în pivința candidatului. Irina Nistor este o persoană cunoscută în Câmpina, cu o experiență de aproape 18 ani în administrația publică. A condus Serviciul control comercial, protecția mediului și disciplina în construcții la Poliția Locală Câmpina, a fost șef serviciu la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, iar în prezent este consilier juridic la o firmă privată. Politic vorbind, este la început de drum.
“Am acceptat această provocare pentru că iubesc Câmpina și am ales să trăiesc și să rămân aici împreună cu familia mea. Câmpina este o comunitate de oameni, o familie și într-o familie trebuie să te consulți, să afli opiniile celorlalți, să ții cont de ele și să duci proiectele la bun sfârșit. Trebuie să creștem gradul de implicare și participare a câmpinenilor la toate deciziile guvernării locale. Intru într-o familie mare și frumoasă. Am alături de mine oameni cu experiență politică, profesională și împreună vom realiza o echipă excelentă. Această echipă are un scop bine determinat - acela de a realiza proiecte pentru câmpineni și adaptate nevoilor comunității. Vom veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii municipiului și care să conducă la o dezvoltare echitabilă pentru toate cartierele. Numai cu o echipă puternică putem obține rezultatele dorite în 2024, respectiv câștigarea alegerilor locale: atât Primăria și Consiliul Local, dar și Consiliul Județean”, a afirmat Irina Nistor la lansarea oficială a candidaturii. (video)
Irina Nistor are 43 de ani și este absolventă a Facultății de Drept și Științe Juridice. S-a specializat în managementul sectorului public la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. Este căsătorită și are doi copii.

7563 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dacul LIber 10.07.2023 14:53 Serios! Priviti cum arata orasul Campina dupa 33 de ai de la inceputul dezastrului adus de interlopii cunoscuti! Ma indioesc ca vrem sa mai auzim de aceste elemente politice distrugatoare. Tupeul acestor partide este fara limite, atata timp cat toate actiunile intreprinse nu au adus nici un impuls de industrializare, de creare a unui parc de recreere gratuit, de asigurare a unui trafic rutier sigur, de creare a pistelor ciclabile, de asigurare a unui transport de persoane civilizat ( nu cu masini de transport marfa modificate )..... Deci, UN PAS IN SPATE, TOVARASI!

Politică

1207 vizualizari
18 sept. 2023 21:54

Partidul România în Acțiune a inițiat petiția ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

5 comentarii

Partidul România în Acțiune a inițiat o petiție online care se intitulează ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

2378 vizualizari
02 aug. 2023 17:13

PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

2 comentarii

După comunicatul prin care consilierul Marius Anghelescu anunța că și-a retras votul de principiu privind achiziționarea unor generatoare pentru stațiile de pompare ale HidroPrahova, PMP Câmpina, partidul din care face parte și Marius Anghelescu,  a reacționat și ne-a transmis următorul comunicat de presă semnat de președintele organizației locale, Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

1130 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1113 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.