Medalii și recorduri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina la Campionatul Național de Natație

Sport (Categoria articolului)

În perioada 10- 13 noiembrie, in superbul Complex de Natație din Otopeni a avut loc Campionatul Național de Înot în bazin scurt pentru Seniori, Tineret si Juniori, competitie pe care înotătorii barracudiști câmpineni - Darius Coman, Alexandru Nistorescu, Alexandr Slavic, Rareș Rădoi și Ștefan Cojocaru, toți pregătiți de Gabriel Cojocaru, au încheiat-o cu noi recorduri naționale, noi recorduri personale și multe medalii.

Astfel, Darius Coman a reușit noi recorduri naționale în probele de 50m bras, 100m bras, medalii de aur în probele de 1090m bras și 200m bras, medalii de argint în probele de 50m bras, 100m mixt și 100m fluture, precum și două medalii de aur și una de argint cu echipa de ștafetă a noului club pentru care evoluează sportivii de la Barracudă, Corona Brașov. Alexandru Nistorescu, pe lângă cele două medalii de aur și una de argint pe care le-a obținut la cele două ștafete, alături de Darius Coman, Alexandru Cucu și Dușa Rareș Moian, a reușit și el să câștige două medalii de bronz la probele 200m spate și 100m spate, în timp ce Ștefan Cojocaru a reușit un loc 5 în proba de 200m bras și noi recorduri personale la 100m bras si 200m mixt, acesta plătind tribut în continuare întârzierii dezvoltării sale din punct de vedere somatic și funcțional, pubertatea fiind, pentru el, la început de drum. Atât Rareș Rădoi, cât și Alexandr Slavic, noii sosiți în lotul Barracudei, după numai trei luni de pregătire temeinică au reușit progrese dătătoare de noi speranțe.
Ca urmare a rezultatelor deosebite obținute, înotatorul câmpinean Darius Coman, medaliat cu argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European, va înota din nou pentru România în perioada 2-4 decembrie 2022, la Concursul Țărilor Central-Europene, care va avea loc la Praga, capitala Cehiei.
Nu vm încheia fără o referire la noul club cu care Barracuda a încheiat o colaborare și pe care îl va reprezenta în competițiile naționale. ”După ce Alexandru Dedu a fost instalat ca președinte la Corona Brașov, am fost contactați pentru a reprezenta acest club. La Corona Brașov se dorește performanță, iar rezultatele noastre le-au atars atenția. Ne plătesc ei taxa de ciloar de la Câmpina, unde facem, antrenamentele, taxă care efectiv ne sufoca din punct de vedere financiar. Din păcate, la CS Câmpina nu am găsit înțelegere pentru o colaborare, deși am făcut două solicitări în acest sens, probabil nedorindu-se o colaborare cu campionii României și componenții lotului național. Vom reprezenta în continuare culorile galben-albastre, dar nu ale Barracudei, ci ale clubului Corona Brașov, dar tot pentru România. Vă spun sincer, mă doare sufletul că a trebuit să luăm această decizie, pentru că, orice ar spune oricine, Câmpina este casa noastră, dar efectiv nu se mai putea”, ne-a declarat Gabriel Cojocaru, antrenor și conducător al clubului Barracuda Câmpina.

4149 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

898 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1315 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.

Alte stiri recente

691 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.