CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Doar 30 de persoane au vizitat expoziția de schițe și desene ale maestrului Grigorescu, deschisă la Câmpina

- Actualitate -

Doar 30 de persoane au vizitat expoziția de schițe și desene ale maestrului Grigorescu, deschisă la Câmpina

Expoziția de la Câmpina a fost inaugurată pe 18 noiembrie. Apoi, din 21 noiembrie publicul a avut acces gratuit la această expoziție deosebită, amenajată la etajul Casei Căsătoriilor de pe Bulevardul Culturii. Din păcate, doar 30 de persoane s-au arătat interesate până acum de schițele lui Grigorescu, expuse în premieră la Câmpina.

După cum știți din articolele noastre anterioare, expoziția cuprinde 100 din cele 202 schițe și desene în creion, peniță și laviu, ale lui Nicolae Grigorescu. Sunt ultimele schițe ale maestrului și aparțin Câmpinei. Au fost cumpărate de la fiul lui Nicolae Grigorescu, în 1939, de administrația locală de atunci și recuperate în instanță de administrația locală câmpineană de astăzi. Nu mai reluăm acum povestea procesului cu Ministerul Culturii și Muzeul Național de Artă. Important este că schițele au fost recuperate, că sunt la Câmpina, că pentru expunerea lor a fost amenajat un spațiu corespunzător, că pot fi admirate de public aici, acasă la Grigorescu. Din păcate, până acum publicul nu a fost prea interesat de aceste schițe. Doar 30 de persoane au vizitat expoziția despre care vă reamintim că este deschisă doar până la 9 decembrie 2016.

Citiți și Schițele lui Nicolae Grigorescu, expuse pentru prima dată acasă, la Câmpina


29 Nov 2016 20:11 4198 vizualizari


Comentarii


  • 30.11.2016 09:03 Admin Expozitia este deschisă marți, joi, vineri și sâmbătă, între orele 10.00 - 14.00, iar miercuri între orele 14.00 - 18.00. Intrarea este gratuită. In cursul zilei o sa revin si o sa va spun daca este deschisa si in aceste zile in care bugetarii sunt liberi.
  • 29.11.2016 20:30 Mihai Care este programul?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
636 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
4800 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
593 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
1361 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV