CS Câmpina a câştigat un nou titlu de campioană judeţeană la juniori A

Sport (Categoria articolului)

Din punct de vedere sportiv, după meciurile disputate strict pe teren, CS Câmpina a câştigat campionatul judeţean de juniori A. Acum, din punct de vedere administrativ şi al comisiilor, după depunctări şi în faţa unei iminente excluderi în cazul în care CS Câmpina nu îşi va achita datoriile stabilite de FRF în litigiul cu Clubul HM Junior Câmpina, este posibil să se piardă acest titlu la "masa verde". Meritul câştigării pe teren al titlului este al jucătorilor şi al antrenorului, eventuala excludere fiind problema (și probabil vina) conducerii administrative a clubului finanţat de la bugetul local.

Pe teren, CS Câmpina defilat efectiv, impunându-se categoric, la fel ca şi în precedenta ediţie de campionat. Echipa pregătită de antrenorul Roberto Opatchi a câştigat 16 din cele 18 jocuri, iar două au fost remize, terminând campionatul neînvinsă şi cu un golaveraj greu de egalat 93-13. Iată rezultatele obținute în această ediţie de campionat de echipa de juniori A a CS Câmpina:
CS Câmpina – Tricolorul Breaza 8-1
Unirea Urlaţi – CS Câmpina 0-3
CS Păuleşti – CS Câmpina 0-3
CS Câmpina – Petrolistul Boldeşti 5-0
Teleajen Văleni – CS Câmpina 3-10
CS Câmpina – Progresul Drăgăneşti 19-1
Măgura Slănic – CS Câmpina 0-6
CS Câmpina – FC Băneşti 2-0
Avântul Măneciu – CS Câmpina 0-3
Tricolorul Breaza – CS Câmpina 1-8
CS Câmpina – Unirea Urlaţi 3-2
CS Câmpina – CS Păuleşti 3-0
Petrolistul Boldeşti – CS Câmpina 1-1
CS Câmpina – Teleajen Văleni 8-1
Progresul Drăgăneşti – CS Câmpina 2-2
CS Câmpina – Măgura Slănic 3-0
FC Băneşti – CS Câmpina 1-3
CS Câmpina – Avântul Măneciu 3-0
La finalul acestei stagiuni încununată cu un nou titlu de campion judeţean, antrenorul CS Câmpina, Roberto Opatchi, ne-a declarat: „Actuala ediţie de campionat nu a fost mult diferită faţă de precedenta. Din punct de vedere sportiv avem o echipă bună, omogenă, o echipă care, chiar dacă a pierdut unii jucători, a continuat parcursul bun”.
În privinţa viitorului, acelaşi interlocutor a adăugat: „Urmează un meci de baraj cu o echipă din alt judeţ şi apoi sperăm să ne calificăm la încă un turneu zonal, organizat de FRF. Pentru sezonul viitor, vom înscrie echipa într-un campionat de seniori la nivel judeţean”. (video)

5205 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1695 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

2 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

1109 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

Alte stiri recente

268 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1160 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.