CS Câmpina a câştigat un nou titlu de campioană judeţeană la juniori A

Sport (Categoria articolului)

Din punct de vedere sportiv, după meciurile disputate strict pe teren, CS Câmpina a câştigat campionatul judeţean de juniori A. Acum, din punct de vedere administrativ şi al comisiilor, după depunctări şi în faţa unei iminente excluderi în cazul în care CS Câmpina nu îşi va achita datoriile stabilite de FRF în litigiul cu Clubul HM Junior Câmpina, este posibil să se piardă acest titlu la "masa verde". Meritul câştigării pe teren al titlului este al jucătorilor şi al antrenorului, eventuala excludere fiind problema (și probabil vina) conducerii administrative a clubului finanţat de la bugetul local.

Pe teren, CS Câmpina defilat efectiv, impunându-se categoric, la fel ca şi în precedenta ediţie de campionat. Echipa pregătită de antrenorul Roberto Opatchi a câştigat 16 din cele 18 jocuri, iar două au fost remize, terminând campionatul neînvinsă şi cu un golaveraj greu de egalat 93-13. Iată rezultatele obținute în această ediţie de campionat de echipa de juniori A a CS Câmpina:
CS Câmpina – Tricolorul Breaza 8-1
Unirea Urlaţi – CS Câmpina 0-3
CS Păuleşti – CS Câmpina 0-3
CS Câmpina – Petrolistul Boldeşti 5-0
Teleajen Văleni – CS Câmpina 3-10
CS Câmpina – Progresul Drăgăneşti 19-1
Măgura Slănic – CS Câmpina 0-6
CS Câmpina – FC Băneşti 2-0
Avântul Măneciu – CS Câmpina 0-3
Tricolorul Breaza – CS Câmpina 1-8
CS Câmpina – Unirea Urlaţi 3-2
CS Câmpina – CS Păuleşti 3-0
Petrolistul Boldeşti – CS Câmpina 1-1
CS Câmpina – Teleajen Văleni 8-1
Progresul Drăgăneşti – CS Câmpina 2-2
CS Câmpina – Măgura Slănic 3-0
FC Băneşti – CS Câmpina 1-3
CS Câmpina – Avântul Măneciu 3-0
La finalul acestei stagiuni încununată cu un nou titlu de campion judeţean, antrenorul CS Câmpina, Roberto Opatchi, ne-a declarat: „Actuala ediţie de campionat nu a fost mult diferită faţă de precedenta. Din punct de vedere sportiv avem o echipă bună, omogenă, o echipă care, chiar dacă a pierdut unii jucători, a continuat parcursul bun”.
În privinţa viitorului, acelaşi interlocutor a adăugat: „Urmează un meci de baraj cu o echipă din alt judeţ şi apoi sperăm să ne calificăm la încă un turneu zonal, organizat de FRF. Pentru sezonul viitor, vom înscrie echipa într-un campionat de seniori la nivel judeţean”. (video)

5086 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

639 vizualizari
24 mar. 2023 21:07

Handbal, turneu euroregional. CS Câmpina - GSIP Moreni 29-4

CS Câmpina a debutat în turneul euroregional, în cadrul grupei pe care o găzduiește, jucând în fața formației GSIP Moreni. A fost un adevărat galop de sănătate pentru elevele antrenorului Daniel Vasile.

1061 vizualizari
23 mar. 2023 19:53

Liga A Prahova, etapa a 21-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni sunt programate meciurile contând pentru etapa a 21-a din Liga A Prahova. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

177 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

344 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.