Șoferii care parcau pe trecerea de pietoni intră în legalitate. Pentru ei se creează noi locuri de parcare, în intersecție

Actualitate (Categoria articolului)

La Câmpina o să vedeți ceva ce, probabil, nu ați văzut nicăieri. În acele zone în care conducătorii auto își lasă mașinile în intersecție, pe trecerile de pietoni, administrația locală a decis să prelungească trotuarul în așa fel încât să mai poată crea câteva locuri de parcare... legale. Este cazul intersecțiilor Bulevardului Carol I cu Strada Maramureș, respectiv Henri Coandă.

Atât Maramureș, cât și Henri Coandă sunt străzi cu sens unic. La intersecția lor cu Bulevardul Carol I există de multă vreme această problemă a mașinilor parcate pe trecerea de pietoni, spre mijlocul intersecției. Indiferent cât de multe amenzi s-ar da, după plecarea polițiștilor oamenii tot pe trecerea de pietoni își lasă mașinile. Acum, iată, s-a găsit soluția și... contravenienții vor intra în legalitate. Pentru că trotuarele vor fi prelungite și astfel vor fi create câteva locuri de parcare în plus. Dacă șoferii le vor depăși și pe acestea, parcând mașinile dincolo de ele, intersecțiile se vor bloca aproape complet.

8190 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 05.08.2016 22:23 Fara suparare dar puteau sa mai pastreze din bugetul local si sa faca o parcare supraetajata ntr-o zona ultra-centrala de era pe undeva loc :D sau sa se gaseasca alte solutii , asa cum este si in alte municipii.

Actualitate

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2692 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3823 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.