La sensul giratoriu de la Fibec, iese apă din asfalt. De vreo trei zile...

Actualitate (Categoria articolului)

Apa nu se scurge de nicăieri, efectiv iese din asfalt. În cantitate destul de mare și cu... sunetele de rigoare. Și apoi își urmează cursul, la vale, pe Strada Pictor Grigorescu. Situația este cunoscută atât la nivelul Primăriei Câmpina, cât și la HidroPrahova. Problema este că, deocamdată, nu se poate interveni. Acolo se termină canalizarea pluvială.

După cum ne-au explicat reprezentanții HidroPrahova, canalizarea cea nouă se termină la sensul giratoriu. Între acesta și calea ferată, lucrările nu s-au mai executat. Nu s-a făcut nici legătura cu Pictor Grigorescu. Atunci când plouă mult, se strânge o cantitate mare de apă care, automat, refulează pe carosabil. Exact în zona în care ar fi trebuit să se facă legătura cu următorul tronson. Cum legătură nu există, apa își face loc pe unde poate, refulând pe stradă și, mai mult, punând în pericol infrastructura.

7462 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Fabiola 11.05.2016 11:05 Este imaginea de referință pentru lucrările făcute de Tiseanu, cu care se lauda și în pliantul sau electoral. Lucrări de proasta calitate și foarte scumpe! Și de competenta DNA!
  • Razvan 11.05.2016 11:13 Superba gandire. Turnam asfalt nou peste tronsoane neterminate de pluviala, iar cand se obisnuiesc campinenii cu asfaltul bun, le dam cateva gauri/santuri sa facem legatura pluvialei.
  • cezar 11.05.2016 14:07 viceprimarul ce zice? nu de asta se ocupa, de starea drumurilor?
  • George 11.05.2016 14:13 Exemplul tipic de prostie penală!!!! Cine o fi fost ... care a permis asfaltarea gurii de canalizare? Cine o fi fost ... , probabil același, care a decis asfaltarea tronsonului înainte de a introduce canalizarea?! Probabil ca e unul care se vrea primar si dupa alegerile astea!
  • Jean 11.05.2016 15:27 Dar de unde iese apa e gaura, e asfalt? Unde se termina canalizarea? Oricum, mi se pare incredibil!
  • Admin 11.05.2016 16:35 In filmuletul video se vede poate mai bine decat in poze ca apa iese din asfalt. Sunt niste fisuri mici prin care apa iese la suprafata.
  • Ionutz 11.05.2016 23:14 De ce nu raspunde Tiseanu pentru aceasta porcarie in campanie?! E penibil! Am primit azi o brosura din partea lui: mi se pare penibil sa te lauzi cu cateva strazi, cand multe altele sunt pulbere dupa marile lucrari de canalizare. Ne bucuram nespus ca a asfaltat cateva aleiute care nici nu stiu pe unde sunt prin oras, iar Calea Doftanei, Bobalna, Voila si alte strazi importante sunt PRAF!!! Dar vad ca nici macar in campanie nu il intreaba nimeni nimic. Daca mai iese tot el primar, meritam ca tot orasul sa arazte ca Voila, Bobalna si Calea Doftanei!!!
  • Sas 12.05.2016 14:19 Tiseanu a învățat de pe unde a mai fost chemat ca orice declara poate fi folosit împotriva lui. Așa ca nu va zice nimic toată campania!

Actualitate

200 vizualizari
21 feb. 2024 21:13

E oficial! Alegerile locale vor fi comasate cu cele europarlamentare și vor avea loc pe 9 iunie

Ceea ce CâmpinaTV.ro vă informa pe surse în urmă cu câteva zile, a devenit oficial miercuri, 21 februarie, atunci când liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au anunțat într-o conferință de presă comună comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare pentru data de 9 iunie.

691 vizualizari
21 feb. 2024 20:23

Școala din Cornu, modernizată cu fonduri europene. Sistem inteligent de control și monitorizare a energiei

Miercuri, 21 februarie 2024, a avut loc recepția finală a lucrărilor de modernizare și automatizare instalații și utilități la Școala Gimnazială ”Profesor Cristea Stănescu” din comuna Cornu. Este un proiect realizat cu finanțare europeană prin POR 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, obiectivul principal fiind îmbunătățirea eficienței energetice.

Alte stiri recente

317 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

921 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.