Primăria Câmpina caută director pentru Direcția Economică și șef pentru Serviciul de Buget, Finanțe și Contabilitate

Actualitate (Categoria articolului)

Anunțurile privind organizarea concursurilor pentru cele două funcții de conducere au fost publicate pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Dosarele de înscriere la concurs se depun la București, la sediul ANFP, tot aici urmând să se desfășoare și concursul. Prima probă, cea scrisă, este programată pe 20 februarie. 

Postul de director al Direcției Economice Câmpina a fost ocupat, până în toamna anului 2015, de Gheorghe Ecaterinescu. Ulterior acesta a fost în concediu medical, fiind operat la inimă, apoi s-a pensionat. Oficial, postul este vacant din vara anului trecut. Aproximativ din aceeași perioadă este vacant și postul de șef al Serviciului de Buget, Finanțe, Contabilitate. Fostul șef, Eliza Oniță, a părăsit Primăria Câmpina pentru a se angaja la Trezoreria Bușteni. 
Revenind la concursurile care vor avea loc pentru cele două posturi, noi vă precizăm doar condițiile de participare. Persoanele interesate pot afla mai multe informații de pe site-ul ANFP (http://www.anfp.gov.ro/Concursuri/Conducere/PRAHOVA/Toate%20institutiile). Oricum, este foarte interesant că aceste concursuri au loc la ANFP și nu la Primăria Câmpina, așa cum s-a procedat până acum. Nu ne amintim să se fi mai întâmplat ca Primăria Câmpina să facă angajări prin intermediul ANFP și asta în condițiile în care s-au tot făcut angajări noi sau promovări pe posturi în cadrul Primăriei, mai ales în ultimii doi ani.

Pentru postul de director general al Direcției Economice se cer:
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul contabilitate, economie, finanţe, management, economie şi afaceri internaţionale,
- studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii,
- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 3 ani.
Pentru postul de șef al Serviciului de Buget, Finanțe, Contabilitate se cer:
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice,
- studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii,
- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 2 ani.
La ambele posturi se adaugă condițiile generale și specifice prevăzute în Art. 54 din Legea 188/1999 privind Statutul Funcționarilor Publici.

5977 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Violeta 19.01.2017 19:06 Pentru cine sunt pregatite de Tiseanu cele doua posturi? Ca nu se poate altfel!
  • Pavel Andra 20.01.2017 09:12 Asa putina vechime se cere si fara experienta intr o functie de conducere?
  • Tudor 20.01.2017 10:22 Legea Educației: Art 153 Alin. 2) Diploma de absolvire sau de licenţă a absolvenţilor învăţământului superior de lungă durată din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna este echivalentă cu diploma de studii universitare de master în specialitate.
  • Tudor 20.01.2017 10:23 Asta așa ca să nu limităm accesul la POSTURI
  • Radu petre 20.01.2017 15:32 Corect, daca vin ce ce au terminat la Oxford anul trecut ,nu suntem rasisti sa punem frana dezvoltarii orasului,lasand gluma la o parte e bine venita noua generatie, ce nu este inclusa in serparia celor cu mare vechime,poate fi un mare avantaj un alt aer mai curat decat ce respiram acum si mai putine dosare DNA sau de ce nu ZERO.(POATE NU SE MAI FINANTEAZA MOFTURI PERSONALE PRECUM MASINA CU DOTARI CE A GENERAT DOSAR DE ABUZ IN SERVICIU.)

Actualitate

98 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1317 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1323 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1125 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.