Primăria Câmpina caută director pentru Direcția Economică și șef pentru Serviciul de Buget, Finanțe și Contabilitate

Actualitate (Categoria articolului)

Anunțurile privind organizarea concursurilor pentru cele două funcții de conducere au fost publicate pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Dosarele de înscriere la concurs se depun la București, la sediul ANFP, tot aici urmând să se desfășoare și concursul. Prima probă, cea scrisă, este programată pe 20 februarie. 

Postul de director al Direcției Economice Câmpina a fost ocupat, până în toamna anului 2015, de Gheorghe Ecaterinescu. Ulterior acesta a fost în concediu medical, fiind operat la inimă, apoi s-a pensionat. Oficial, postul este vacant din vara anului trecut. Aproximativ din aceeași perioadă este vacant și postul de șef al Serviciului de Buget, Finanțe, Contabilitate. Fostul șef, Eliza Oniță, a părăsit Primăria Câmpina pentru a se angaja la Trezoreria Bușteni. 
Revenind la concursurile care vor avea loc pentru cele două posturi, noi vă precizăm doar condițiile de participare. Persoanele interesate pot afla mai multe informații de pe site-ul ANFP (http://www.anfp.gov.ro/Concursuri/Conducere/PRAHOVA/Toate%20institutiile). Oricum, este foarte interesant că aceste concursuri au loc la ANFP și nu la Primăria Câmpina, așa cum s-a procedat până acum. Nu ne amintim să se fi mai întâmplat ca Primăria Câmpina să facă angajări prin intermediul ANFP și asta în condițiile în care s-au tot făcut angajări noi sau promovări pe posturi în cadrul Primăriei, mai ales în ultimii doi ani.

Pentru postul de director general al Direcției Economice se cer:
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul contabilitate, economie, finanţe, management, economie şi afaceri internaţionale,
- studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii,
- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 3 ani.
Pentru postul de șef al Serviciului de Buget, Finanțe, Contabilitate se cer:
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice,
- studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii,
- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 2 ani.
La ambele posturi se adaugă condițiile generale și specifice prevăzute în Art. 54 din Legea 188/1999 privind Statutul Funcționarilor Publici.

5873 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Violeta 19.01.2017 19:06 Pentru cine sunt pregatite de Tiseanu cele doua posturi? Ca nu se poate altfel!
  • Pavel Andra 20.01.2017 09:12 Asa putina vechime se cere si fara experienta intr o functie de conducere?
  • Tudor 20.01.2017 10:22 Legea Educației: Art 153 Alin. 2) Diploma de absolvire sau de licenţă a absolvenţilor învăţământului superior de lungă durată din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna este echivalentă cu diploma de studii universitare de master în specialitate.
  • Tudor 20.01.2017 10:23 Asta așa ca să nu limităm accesul la POSTURI
  • Radu petre 20.01.2017 15:32 Corect, daca vin ce ce au terminat la Oxford anul trecut ,nu suntem rasisti sa punem frana dezvoltarii orasului,lasand gluma la o parte e bine venita noua generatie, ce nu este inclusa in serparia celor cu mare vechime,poate fi un mare avantaj un alt aer mai curat decat ce respiram acum si mai putine dosare DNA sau de ce nu ZERO.(POATE NU SE MAI FINANTEAZA MOFTURI PERSONALE PRECUM MASINA CU DOTARI CE A GENERAT DOSAR DE ABUZ IN SERVICIU.)

Actualitate

702 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

408 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

106 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

178 vizualizari
25 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.