Vineri, 30 septembrie, va fi lansat cel mai nou volum al lui Alin Ciupală cu evocări despre Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Vineri, 30 septembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” va avea loc lansarea celui mai nou volum de evocări despre Câmpina al istoricului local Alin Ciupală.

”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus” este titlul acestui volum, din care CâmpinaTV.ro a publicat în avanpremieră o serie de fragmente. 
În cadrul lansării de la finalul acestei săptămâni, eveniment al cărui amfitrion va fi Alexandra Toma, vor fi considerații asupra volumului lansat ale literaților Christian Crăciun și Serghie Bucur, dar și vizionarea unui interviu în care autorul volumului, Alin Ciupală, dezvăluie adâncurile sufletului său strâns legate de Câmpina. Directorii de licee și alte persoane care au contribuit la lansarea acestui volum vor primi câte un exemplar, iar pentru că cererile sunt foarte mari și tirajul a fost limitat, organizatorii acestui eveniment au decis realizarea unei tombole, în cadrul căreia cinci dintre persoanele din public prezente la lansare vor putea primi câte un exemplar al acestui volum.

2445 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

437 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

1909 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

233 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

157 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: