Patru zile de teatru la Câmpina. Se apropie o nouă ediție a Festivalului 'Mircea Albulescu'

Eveniment (Categoria articolului)

Regal teatral la Câmpina, în perioada 17-20 noiembrie 2016, când va avea loc a IV-a ediție a Festivalului de Teatru 'Mircea Albulescu'. Patru piese, cu distribuții de excepție, vor fi jucate pe scena Casei de Cultură. Biletele și abonamentele sunt puse în vânzare de astăzi, la casa de bilete a instituției.

Prețul unui abonament easte 90 lei și oferă acces la toate cele patru piese de teatru. Spectacolele încep în fiecare seră la ora 19.00. Petru informații și rezervări puteți suna la numărul 0723.265.378. Evenimentul este organizat de Asociația Teatrul Proiect din Câmpina, al cărui director este Adrian Dochia (video, despre festival), cu sprijinul administrației locale. Iar acum să vedem care sunt cele patru piese și ce distribuție au acestea. 
Joi, 17 noiembrie 2016 - Teatrul Metropolis prezintă TARTUFFE (regia Victor Ioan Frunză), din distribuție fac parte: Adela Mărculescu, Sorin Miron, Nicoleta Hâncu, Adrian Nicolae, Irina Bucescu și alții
Vineri, 18 noiembrie 2016 - Teatrul Evreiesc prezintă VARȘOVIA: GHID TURSTIC (regia Eugen Gyemant), din distribuție: Maia Morgenstern, Claudiu Istudor, Natalie Estern, Rudi Rosenfeld, Viorica Bantas
Sâmbătă, 19 noiembrie 2016 - Cuibul Artiștilor prezintă AMBRIOS (regia Victor Tapeanu), din distribuție: Vlad Basarabescu, Frederic Negrescu, Serin Jemaa, Cătălin Gheorghiu și alții
Duminică, 20 noiembrie 2016 - Godot Cafe Teatru prezintă SÂMBĂTĂ: AVERSE (regia Matei Lucaci Grunberg), din distribuție: Virgil Aioanei, Ștefan Huluba, Sever Andrei, Andrei Cătălin și alții

6335 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1564 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2718 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.