Verificări ale Poliției Rutiere pe DN1, la Nistorești, vineri după-amiază

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri după-amiază, pe DN1, km 103+200, la Nistorești, a avut loc o acțiune de verificare organizată de polițiștii Serviciului Rutier Prahova. 

Scopul acțiunii este acela de verificare a respectării restricției de circulație instituită pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone pe DN1 E60,  precum și verificarea respectării obligației de a fi dotate cu anvelope de iarnă sau lanțuri, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
Vom reveni cu rezultatele acțiunii.

2031 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1043 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1100 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

398 vizualizari
22 apr. 2024 11:47

PSD este primul partid care a depus la Biroul Electoral dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

PSD Câmpina a spart gheața, fiind primul partid care depune dosarele de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, constituit pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

920 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.