Trei tineri din Voluntari, depistați de polițiștii câmpineni după ce au făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, în cursul zilei de miercuri, 20 septembrie, cei trei bărbați cu vârstele de 33, 30 și 29 de ani, din orașul Voluntari, județul Ilfov, ar fi găsit un card bancar pe capota unei mașini din zona pieței din municipiul Câmpina, efectuând patru tranzacții comerciale cu acesta, în valoare de aproximativ 250 de lei. Ulterior, cardul a fost abandonat în spatele mașinii persoanelor bănuite. 
În urma depistării bănuiților, aceștia au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii, achitând prejudiciul cauzat persoanei vătămate. 
Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2575 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.

Alte stiri recente

2168 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

1661 vizualizari
04 dec. 2023 12:52

Sistemul de returnare – garanție începe să funcționeze și la Câmpina. Cam ca-n toată țara...

1 comentarii

Din 30 noiembrie 2023, în toată țara ar fi trebuit să intre în vigoare sistemul de returnare – garanție, al cărui principal scop este de a crește reciclarea, de a contribui la protejarea mediului.