Câmpinenii protestează la Ploiești și București. Dar și la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Câteva zeci de persoane au protestat în această seară în centrul municipiului Câmpina. 100, poate 130 de tineri, care au scandat lozinci împotriva Guvernului, cerând abrogarea Ordonanței de Urgență prin care se aduc modificări Codului Penal, dar și demisia Cabinetului condus de Sorin Grindeanu. Nu a fost uitat nici cel considerat "capul răutăților" și căruia protestatarii i-au reamintit: "Liviu Dragnea, nu uita, România nu-i a ta!"

Poate că numărul celor care au ieșit în această seară în stradă la Câmpina nu este prea mare, dar trebuie să menționăm aici faptul că foarte mulți câmpineni s-au mobilizat și au plecat fie la Ploiești, fie la București, unde se desfășoară manifestații de amploare. 

6516 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gigi 01.02.2017 21:55 Unde au fost pe 11 Decembrie 2016?
  • Un protestatar satul 01.02.2017 22:07 Sunt satul pana peste cap de hotia asta! Si inainte sa plec definitiv din tara cu familia mea, incerc pentru ultima oara sa mai sper. Sunt din Campina si suntem la Bucuresti, mai multi campineni, la mitingul de la Victoria! Cred ca suntem peste 200! Poate nu suntem multi, dar ne am saturat sa fim calcati in picioare de hoti! Dragnea, la puscarie!
  • Ciprian P. 02.02.2017 11:36 Am fost la Buc la miting. Sincer, nu ma asteptam sa gasesc atat de multi oameni, insa, numarul celor care au venit de plictiseala sau care au o rafuiala personala anarhica (si aici ma refer la aceia cu tendinte de vandalism) cu statul este f f mare, din punctul meu de vedere. Tind sa cred, incet, incet ca acest miting este manipulat de cineva.
  • Dragomir Elena 03.02.2017 08:56 Perceptiile domnului Ciprian P sunt total eronate! Oamenii din Bucuresti care participa la protestul din Piata Victoriei in niciun caz nu vin din plictiseala si nici nu au "tendinte de vandalism"....SI eu am fost la protest , in Bucuresti, in mai multe zile, insa nu am observat ceea ce afirma Ciprian P , in mod tendentios sau eronat.Am putut vedea oameni seriosi,familii cu copii care protestau in frig , nu pentru ca nu aveau altceva mai bun de facut sau pentru ca cineva ii manipula, ci pentru ca s-au saturat ca poporul roman sa fie umilit, jefuit ,condus de niste politicieni corupti , care pun mai presus interesul propriu celui national, care nu au nici macar capacitatea de a-si asuma actele iresponsabile pe care le intreprind, actionand noaptea ca hotii!!!!!
  • Aaaa 03.02.2017 23:28 Se face si maine protest la Campina?

Actualitate

207 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă. 

1848 vizualizari
22 mai 2022 19:04

Au început lucrările la noua grădiniță din cartierul Uniunea Europeană, din Câmpina

Zilele trecute au început lucrările la o nouă grădiniță în Câmpina, care va fi realizată pe Strada Uniunea Europeană, în apropierea terenului sintetic de fotbal de la Căminul Petrol. Investiția este realizată din fonduri europene și se numără printre proiectele fostei administrații locale, blocate de Ministerul Dezvoltării și deblocate de primarul Alin Moldoveanu împreună cu actualul Consiliu Local, la începutul acestui mandat.

Alte stiri recente

1381 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10, la Casa Tineretului, va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.

1787 vizualizari
23 mai 2022 19:57

Trei concursuri derulate la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” au trecut de etapa de jurizare

La Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina se derulează în acest moment nu mai puțin de trei concursuri școlare inter-județene, cu diverse tematici. Zilele trecute a avut loc jurizarea lucrărilor transmise, iar în ultima zi a acestei luni va avea loc festivitatea de premiere.