Discuțiile din jurul pistelor de aeromodelism și carting continuă. Miercuri, demonstrație inedită privind nivelul zgomotului

Actualitate (Categoria articolului)

Discuțiile apărute pe tema proiectului privind realizarea pistelor de aeromodelism și carting pe un teren din apropierea fostului sat de vacanță de pe Drumul Taberei, din Câmpina, par să fi generat un adevărat tăvălug, impresia fiind că nu se vor opri prea curând, nici măcar după dezbaterile din cadrul Consiliului Local. Iar acest tăvălug aduce și o premieră...

Cosmin Raț, unul dintre inițiatorii proiectului, alături de Valentin Crețu, ne-a precizat că, în urma reacțiilor apărute la cele două articole pe această temă publicate de CâmpinaTV.ro, miercuri, 24 februarie 2021, de la ora 16.00, cu o zi înaintea ședinței Consiliului Local Câmpina, va face o demonstrație practică în zona respectivă, pentru a se constata nivelul zgomotului produs de aeromodele.
”Cred că a venit momentul ca un consilier local să facă ceea ce ar trebui să facă toți consilierii locali, nu doar să ridice mâna la comanda partidului sau a șefului de partid. Vreau să dau dovadă de transparență totală și am discutat cu cei de la clubul de modelism, iar miercuri, 24 februarie, de la ora 16.00, cu o zi înaintea ședinței Consiliului Local, vom fi prezenți la terenul pe care dorim să amenajăm cele două piste pentru o demonstrație practică. Invit public pe oricine este interesat de acest subiect, pe locuitori al Cartierului Voila sau orice alt câmpinean, să se convingă de zgomotul pe care îl face un astfel de aeromodel care a iscat atâtea discuții. Sper ca prin acest demers inedit să-i convingem pe toți de bunele noastre intenții și de dorința noastră reală că nu vrem decât dezvoltarea acestei zone și nu vor fi decât avantaje pentru cei din zonă, atât din punct de vedere economic, dar și din punct de vedere al mijloacelor de agrement și distracție pentru copii”, ne-a declarat Cosmin Raț.
Așadar, oricine este interesat de acest subiect poate veni miercuri, 24 februarie, la ora 16.00, pe terenul de lângă fostul sat de vacanță pentru a asista la această inedită demonstrație și chiar pentru a discuta cu unul dintre inițiatorii proiectului privind realizarea pistelor de aeromodelism și carting.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2581 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cătălin 22.02.2021 22:36 Periculoși aeromodeliștii ăștia...Nu mai poți să ieși pe strada de ei. Și au șurubelnițele alea mici...

Actualitate

4254 vizualizari
25 feb. 2021 12:30

"Nu voi accepta ca trei sferturi din Câmpina să intre în Zona A de impozitare, cu problemele pe care oamenii le au în prezent!"

Noua hartă de impozitare a municipiului Câmpina, care va intra în curând în dezbatere publică, a fost subiectului emisiunii de la CâmpinaTV.ro, moderată de Cristina Neculai și al cărei invitat a fost primarul Alin Moldoveanu. Un subiect extrem de important, având în vedere faptul că prin noua hartă de impozitare s-a dorit îndreptarea unor inadvertențe semnalate de unii cetățeni de-a lungul timpului. Numai că, din păcate, ceea ce a ieșit, probabil că ar stârni o nemulțumire în masă.

2670 vizualizari
25 feb. 2021 10:34

Cât zgomot produc aeromodelele? Ineditul demonstrației de miercuri, de pe Drumul Taberei din Câmpina, în apropierea fostului sat de vacanță

CâmpinaTV.ro a prezentat pe larg proiectul privind reamplasarea și amenajarea unei piste de aeromodelism și a uneia de carting în apropierea fostului sat de vacanță de pe Drumul Taberei, proiect inițiat de consilierii locali Valentin Crețu (PLUS) și Cosmin Raț (POL). Au apărut imediat reacții din partea unor locuitori din zonă, iar ca răspuns la nemulțumirile acestora, inițiatorii au decis organizarea unei demonstrații cu un aeromodel, chiar pe locul viitoarei piste, demonstrație la care au fost invitați și locuitorii din zonă.

Alte stiri recente

1950 vizualizari
24 feb. 2021 11:32

Începe vaccinarea anti-COVID a cadrelor didactice. În Prahova sunt doar două centre de vaccinare destinate exclusiv personalului din învățământ

În perioada 24 februarie - 10 martie 2021, personalul care își desfășoară activitatea în sistemul de învățământ se va putea vaccina cu serurile AstraZeneca (pentru persoanele de până în 55 de ani) și Pfizer (recomandat și persoanelor cu vârste de peste 56 de ani), anunță un comunicat al Comitetului Național de Coordonare a Activității de Vaccinare împotriva COVID-19 (CNCAV). 

2932 vizualizari
23 feb. 2021 14:57

Punctul de vedere al societății HidroPrahova cu privire la incidentul produs la Stația de epurare Sinaia

După cum vă informam în cursul dimineții, un perete exterior al Stației de epurare a apelor uzate din Sinaia s-a prăbușit, la acest obiectiv fiind în curs de execuție lucrări de reabilitare și extindere, cu fonduri europene, prin intermediul proiectului derulat de HidroPrahova. În urma prăbușirii peretelui, apele uzate neepurate au ajuns în râul Prahova, iar Administrația Națională Apele Române a anunțat că și în acest caz se va aplica principiul "poluatorul plătește". Cuantumul amenzii urmează să fie stabilit după ce vor fi cunoscute rezultatele analizelor de apă, Apele Române și precizând faptul că poluatorul a anunțat cu întârziere incidentul. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al operatorului de apă-canal HidroPrahova referitor la situația creată la Sinaia.