Scurt și la... subiect, cu Geta Sârbu, profesor la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Geta Sârbu este profesor de materii socio-umaniste, venind la cea mai prestigioasă instituție de învățământ imediat după 1989, la foarte puțin timp după terminarea facultății. S-a remarcat prin tot felul de acțiuni extracurriculare, fiind - spre exemplu - fondatorul și coordonatorul cercului de dezbateri din cadrul acestei instituții de învățământ.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu profesorul Geta Sârbu veți afla, printre altele, ce a determinat-o să aleagă o carieră didactică, ce materii i-au plăcut la școală, care a fost cel mai bun sfat primit în viață sau care este calitatea pe care o apreciază cel mai mult la un om, ce face în timpul liber, care a fost cea mai frumoasă vacanță, unde și-ar dori să ajungă în vacanță, ce flori preferă, dacă bucătăria este o necesitate sau o pasiune, dar și ce părere are despre rețelele de socializare sau ce înseamnă Câmpina pentru invitata noastră.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu profesorul Geta Sârbu, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Marian Dulă, președintele CAR Pensionari Câmpina
Scurt și la... subiect, cu artistul plastic Maria Barbu

2762 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2206 vizualizari
30 mai 2023 20:05

Cosmin Raț: ”Cu un parteneriat cu Consiliul Județean, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinematograf ar putea deveni realitate”

1 comentarii

Consilierul local Cosmin Raț, secretar general al Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro în care am discutat despre actualitatea politică și administrativă locală.

2492 vizualizari
25 mai 2023 07:17

Alin Moldoveanu: ”Proiectele cu fonduri extrabugetare din învățământ depășesc 20 milioane euro”

1 comentarii

Câmpina are în diverse faze numeroase proiecte cu fonduri europene sau cu fonduri guvernamentale, în mai multe domenii de activitate. Valoarea acestora este impresionantă, atât dacă ne raportăm la ce se întâmpla până acum, mai ales în perioada în care fondurile europene erau blocate, cât și dacă ne raportăm la valoarea lor efectivă. 

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.