La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost inaugurată o sală de sport cu 180 locuri

Eveniment (Categoria articolului)

În ziua în care a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de credință de către absolvenții promoției noiembrie 2023, la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a mai avut loc un eveniment - inaugurarea sălii de sport, o sală modernă, cu o tribună cu 180 locuri, realizată prin Compania Națională de Investiții cu bani de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Directorul școlii câmpinene, chestor Vasile Tache, i-a invitat pe oaspeții de seamă de la ceremonia de depunere a jurământului să vadă sala de sport. Este vorba, în principal, de Bogdan Despescu - chestor general de poliție, secretar de stat în Ministerul de Interne, Benone Matei - chestor, inspector principal al Poliției Române, Virgiliu Nanu - prefectului județului Prahova. Nu a fost o inagurare festivă, cu tăieri de panglică și cu discursuri, ci a fost un moment în care oaspeților li s-a prezentat efectiv investiția pe care școala de la Câmpina o dorește de multă vreme. Mai mult, pe suprafața de joc a fost amenajat traseul aplicativ pe care candidații la un loc în Școala de Poliție îl vor avea de parcurs, pentru că, de acum încolo, sala de la Câmpina va găzdui proba sportivă pentru candidații din mai multe județe.
Sala de sport, cu o capacitate de 180 locuri, a fost realizată cu suma de 6.786.023 lei, bani alocați de la bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin CNI. Licitația pentru executarea lucrărilor a fost câștigată de o asociere de firme al cărui lider este societatea Simion Tehnoconstruct Botoșani. Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" dispunea de mai multe terenuri de sport în aer liber, de o sală de jocuri sportive, una pentru exerciții de autoapărare și o sală de forță, dar sunt săli mici, unde, de exemplu, nu se putea realiza traseul aplicativ care reprezintă proba fizică pentru admiterea la Școala de Poliție. Candidații din centrul zonal de selecție au susținut proba fizică la sălile de sport din Cornu, Comarnic, Băicoi și Blejoi, pentru că nici municipiul Câmpina nu dispune de o sală de sport potrivită acestei probe. Acum, Școala de Poliție are propria sală de sport, modernă, cu tribună, vestiare, grupuri sanitare, cu o suprafață construită de 1.445 mp și o suprafață desfășurată de 1.750 mp.

11871 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andrei 25.11.2023 19:09 Dar de ce nu spuneți nimic de mașinile parcate ilegal și de lipsa de implicare a politiei în ziua depunerii jurământului?!
  • diss 26.11.2023 13:06 Pentru Andrei: Păi tocmai ca să îi obișnuiască pe viitorii milițieni cu indolența, nepăsarea, neimplicarea și tupeul nemăsurat au lăsat orașul vraiște.
  • Ionut 26.11.2023 13:41 In ziua respectiva pietonii erau nevoiti sa circule partea carosabila. Atunci mu au mai aparut pe pagina dvs poze cu masini parcate aiurea

Eveniment

1670 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2755 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

815 vizualizari
26 feb. 2024 19:58

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

946 vizualizari
26 feb. 2024 18:41

Doi șoferi din Câmpina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru că avea permisul anulat

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, doi bărbați din Câmpina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.