Programul manifestărilor din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor din week-end-ul 22-24 septembrie 2023

Eveniment (Categoria articolului)

Week-end-ul 22-24 septembrie 2023 aduce noi și interesante acțiuni programate în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, care se derulează în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 și este realizat exclusiv din sponsorizări.

Vineri, 22 septembrie
ora 18.00 - Serată culturală la Muzeul Memorial “B.P. Hasdeu” (concert de chitară clasică și lansare de carte);
ora 18.00 - Expoziție de pictură la Casa de Cultura “Geo Bogza”. Expun artiștii plastici Valentin Bălan, din Câmpina, și Christina Beelen (Belgia), iar invitat de onoare este Ambasadorul Belgiei la București, John Cornet d'Elzius;
ora 18.30 - Concert Alin Oprea și formația “Talisman” în Parcul Regele Mihai I. În deschidere, un mini show organizat de Clubul de dans Happy People Dance School în colaborare cu Clubul de motociclism Happy Street Brotherhood. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va avea loc la Casa Tineretului.
Sâmbătă, 23 septembrie
ora 16.00 - Jocuri de societate pentru tineri la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes;
ora 17.00 - Prezentare de modă, designer Delia Lazăr. Locație – curtea Primăriei Câmpina;
ora 18.00 - Concert susținut de corul de copii și orchestra de clopoței de la Biserica Adventistă, Casa Tineretului;
ora 19.30 - Concert tinere talente câmpinene - muzică live: Naomi Prie, Trupa Nihil, Trupa Apollo 22, la Casa de Cultură “Geo Bogza”, eveniment organizat de Fundația Zamolxes.
Duminică, 24 septembrie
ora 10.00 - Cupa Câmpina Sporturilor la Natație la bazinul didactic;
ora 13.00 - Concurs de orientare sportivă organizat de Clubul OK Silva, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol;
ora 18.00 - Spectacolul de teatru ”Luceafărul”, dramatizare după Mihai Eminescu. Spectacol susținut de trupa “Atelierul Actorului” la Casa Tineretului;
ora 19.30 - Concert “Forever Young”, solist Cornel Brătilă, Parcul Regele Mihai I, eveniment organizat de Fundația Zamolxes.

2685 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3425 vizualizari
27 nov. 2023 18:03

La Câmpina, Ziua Națională a României va fi sărbătorită printr-un ceremonial militar și religios

Ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, va fi sărbătorită la Câmpina printr-un ceremonial militar și religios, care va avea loc începând cu ora 13.30, în Parcul Trandafirilor, la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire a României.

3624 vizualizari
26 nov. 2023 17:45

Târg de Crăciun la Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

3 comentarii

Dezamăgirea de a nu avea nici anul acesta un târg de Crăciun la Câmpina, organizat de municipalitate pentru bucuria celor mici și celor mari, este estompată, iată, de inițiativa conducerii Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu" de a organiza un astfel de târg chiar în grădina Castelului, în primele trei week-end-uri din luna decembrie. Este primul târg de Crăciun de la Castelul Hasdeu și va reuni artizani din zona Câmpinei și din alte localități din județul Prahova.

Alte stiri recente

512 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

831 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.