La spectacolul de teatru "Divorțul anului", sala Casei de Cultură din Câmpina va putea fi plină, ca urmare a eliminării restricțiilor

Eveniment (Categoria articolului)

Din 9 martie 2022, starea de alertă încetează pe teritoriul României, ceea ce înseamnă că nicio restricție anti-COVID nu va mai fi valabilă. Prin urmare, la spectacolul de teatru "Divorțul anului", care se va juca pe 19 martie, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina, sala va putea fi plină.

Biletele pentru acest spectacol au fost puse în vânzare din 7 martie, în condițiile existente la acel moment - 50% din capacitatea sălii. Odată cu eliminarea restricțiilor, de mâine, miercuri, 9 martie, la Casa de Cultură vor fi vândute bilete pentru completarea locurilor în întreaga sală. Vă reamintim că spectacolul este subvenționat de la bugetul local, astfel că prețul biletelor este 35 lei în prima jumătate a sălii și 30 lei în partea a doua a sălii.
"Divorțul anului" este o piesă de teatru adaptată de marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru din perioada anilor '70. Piesa tratează în mod comic și ironic, dar cu accente dramatice, relația soț-soție a unor oameni care se îndreaptă spre “a treia tinerețe” și care se află prinși în vârtejul “ipocriziei convenientelor moderne”. Din distribuție fac parte Monica Davidescu (soția), Ovidiu Cuncea (soțul) și Aurelian Temișan (amantul). Regia îi aparține lui Ovidiu Cuncea, scenografia - Gabi Albu, costume - Ellida Toma.

2815 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3246 vizualizari
24 ian. 2023 18:55

Hora Unirii, dansată în centrul Câmpinei, la împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată la Câmpina printr-un eveniment desfășurat în Parcul ”Regele Mihai I” din centrul municipiului. Publicul nu a fost foarte numeros, poate din cauza frigului și umezelii pătrunzătoare, poate din alte motive, dar cei prezenți au apreciat momentele artistice frumoase oferite de copiii și tinerii Câmpinei.

2013 vizualizari
20 ian. 2023 14:44

Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Alte stiri recente

436 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

723 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.