Un câmpinean a fost reținut de polițiști după ce a furat mai multe bunuri dintr-o curte

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii câmpineni au fost sesizați de o persoană că ar fi surprins un bărbat în timp ce sustrăgea bunuri din curtea imobilului său.

La scurt timp, polițiștii câmpineni au identificat persoana bănuită de săvârșirea acestei fapte ca fiind un bărbat în vârstă de 47 ani, din Câmpina, care a și fost condus la sediul poliției în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, s-a dispus reținerea bărbatului pentru 24 ore și i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2873 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Jiji 13.03.2023 23:46 Numele? Să știm de cine ne ferim

Actualitate

193 vizualizari
03 mar. 2024 09:36

"Ne considerăm mințiți" în privința respectării legalității la adoptarea bugetului local al Câmpinei

A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Câmpina? Aceasta este întrebarea și răspunsul ar trebui să fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai că, două ședințe la rând, în plenul Consiliului Local s-a ridicat problema încălcării unui articol din Legea Finanțelor Publice Locale.

233 vizualizari
03 mar. 2024 09:05

Primim de la cititori. Mizeria dintr-o stație de taxiuri, din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse joi dimineață în stația de taxiuri din apropierea stației de carburanți OMV.

Alte stiri recente

1209 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

117 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.