Amical de gală pentru copiii CSC-ului. La Câmpina a poposit Rapid București

Sport (Categoria articolului)

Grupa de copii 2008-2010 a CS Câmpina, antrenor Roberto Opatchi, a disputat miercuri pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol din Câmpina un meci amical de gală, oaspete fiind echipa Rapid București.

Pentru echipa câmpineană a fost nu numai un bun prilej de verificare, dar și o posibilitate evidentă de a crește la capitolul experiență în fața unui adversar mult mai bine cotat. Scorul nu a contat prea mult, important, mai ales pentru câmpineni fiind să capete curaj, experiență, să-și măsoare valoarea în fața unor adversari net superiori, la toate capitolele. De altfel, pentru amatorii de statistici, giuleștenii s-au impus cu scorul de 5-0.
Antrenorul Roberto Opatchi a utilizat în acest meci amical următoarele formule de joc (jucători cu ani de naștere 2008-2010): Borș - Popescu, Luncă, Enescu, Gherghiceanu - Tudose, Constantinescu, Lupea, Petrescu - Marin, Oancea (repriza I); Bostan - Popescu, Luncă, Enescu, Manea - Ibrahim, Lupea, Petrescu, Stanciu - Berza, Neamțu (repriza a II-a).

3022 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1957 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1143 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2197 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.