Accident pe DN1, la Cornu. Două autoturisme s-au ciocnit violent

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE 1 - Bărbatul în vârstă de 86 de ani, din București, care se afla la volanul autoturismului care a provocat accidentul, a decedat în drum spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.
UPDATE 2 - Traficul a revenit la normal, cele două autoturisme implicate fiind scoase în afara carosabilului.

În urmă cu puține minute, pe DN1, pe raza localității Cornu, a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate două autovehicule în care se aflau trei persoane. Conform primelor informații, una dintre persoanele implicate este foarte grav rănită, fiind vorba chiar de șoferul care a produs accidentul și care are... 86 de ani.

La fața locului se află echipaje de poliție, care asigură fluidizarea traficului, echipaje de la Serviciul de Ambulanță și două echipaje de la ISU Prahova - unul de stingere și unul de acordare a primului ajutor.
Din primele verificări, conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, un autoturism care se deplasa pe sensul Sinaia - Câmpina a efectuat o manevră de viraj la stânga fără să se asigure și fără să acorde prioritate unui alt autoturism care deplasa pe sens opus, cele două mașini ciocnindu-se violent. De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, un bărbat de 86 de ani, conducătorul auto al primului autoturism, se află în stop cardio-respirator. Acesta și un alt ocupant al aceluiași autoturism - soția șoferului, în vârstă de 85 de ani, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism antebraț drept - au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Prahova, în vreme ce șoferul celui de-al doilea autoturism, în vârstă de 41 de ani, aflat singur în mașină, a fost asistat medical la fața locului și nu a necesitat transportul la spital. Traficul se desfășoară cu dificultate, fiind blocat pe un sens de mers.
Vom reveni.

(Foto - IJP Prahova)

5433 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dana 01.09.2019 06:42 Oare cine le mai înnoiește permisele la o vârstă atât de înaintată? Poliția e coruptă până în gât! Trăim într-o țară unde conduce corupția, banii si prostia! Imi e scârba sa mai traiesc in țara noastră! Se intampla accidente in fiecare zi si vinovați sunt cei care nu au bani și relații, chiar dacă nu au fost ei cei care au provocat accidentul! Cel mai trist este ca pot muri oameni nevinovati din cauza corupției și a indolenței din această țară!😥

Actualitate

4279 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3222 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

169 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

166 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).