Partidul ProRomânia are o nouă conducere la Câmpina, aleasă prin vot

Politică (Categoria articolului)

Organizația Câmpina a Partidului ProRomânia a intrat în rândul lumii, având acum o conducere aleasă prin vot, după o perioadă destul de lungă în care, pe plan local, exista doar un comitet de inițiativă. Alegerile au avut loc vineri, 18 octombrie, în sala mică a Casei Tineretului din Câmpina, în prezența mai multor lideri ai organizației județene.

Peste 50 de persoane au participat la această ședință de alegeri a filialei locale a ProRomânia, la prezidiu aflându-se secretarul general al organizației județene - Adrian Petrache, prim-vicepreședintele Gheorghe Clotaru, vicepreședintele Alina Dragna, precum și liderii zonali Bogdan Dumitrașcu și Daniel Moise. Tot la prezidiu s-au aflat Marian Alexandru și Vasile Soare, cei doi candidați la funcția de președinte al Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia.
Au fost discuții destul aprinse, uneori poate peste o limită a unei dispute politice, fie ea chiar și o dispută internă. Însă lucrurile s-au liniștit la final, când s-a ales prin votul membrilor prezenți o nouă conducere. Marian Alexandru a fost ales președintele organizației locale a acestei formațiuni politice, cu 47 voturi pentru, două împotrivă și o abținere. Chiar dacă victoria este dulce, pentru Marian Alexandru și echipa sa urmează o perioadă grea – partidul are nevoie de sediu, are nevoie de finanțare, are nevoie de membri activi și are nevoie de candidați, mai ales în perspectiva alegerilor locale.

4915 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

914 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1627 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

507 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

820 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.