Cum explică președintele PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, comportamentul din timpul ședinței Consiliului Local din 31 martie 2022

Politică (Categoria articolului)

A făcut o oarecare vâlvă atitudinea președintelui PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, din timpul ședinței Consiliului Local din 31 martie 2022, subiect despre care CâmpinaTV.ro a scris aici.

La conferința de presă pe care reprezentanții PSD Câmpina au susținut-o la câteva zile după acea ședință a Consiliului Local, Dan Ioan Mușat a ținut să aibă un ”drept la replică” privind articolul nostru, pe care îl puteți urmări chiar în lectura președintelui PSD Câmpina, în materialul video. Cu același prilej, i-am cerut explicații suplimentare privind atitudinea sa din timpul ședinței Consiliului Local, când s-a strâmbat și a vociferat. Răspunsul liderului social-democraților câmpineni a fost următorul: ”Așteptăm filmarea oficială, dacă va apărea și filmarea cu persoana care îmi adresa aceeași mimică, probabil că vă veți convinge”. Am insistat, dar Dan Mușat nu a vrut să spună niciun nume de participant la ședință, care s-ar fi strâmbat la el, insistând la rându-i că așteaptă ”filmarea oficială”. Noi considerăm că nu mai este nimic de comentat...

1996 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2364 vizualizari
29 mai 2022 14:15

Alegeri la PSD Câmpina. Dan Ioan Mușat, fostul președinte interimar, este noul președinte ales

De un an și jumătate Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat avea o conducere interimară, președinte fiind Dan Ioan Mușat. Acum, de sâmbătă, 28 mai 2022, lucrurile au intrat pe un făgaș mai aproape de normal. Au avut loc alegerile, iar singurul candidat la funcția de președinte a fost Dan Ioan Mușat.

2115 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10.00, la Casa Tineretului va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.

Alte stiri recente

657 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.