Cum explică președintele PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, comportamentul din timpul ședinței Consiliului Local din 31 martie 2022

Politică (Categoria articolului)

A făcut o oarecare vâlvă atitudinea președintelui PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, din timpul ședinței Consiliului Local din 31 martie 2022, subiect despre care CâmpinaTV.ro a scris aici.

La conferința de presă pe care reprezentanții PSD Câmpina au susținut-o la câteva zile după acea ședință a Consiliului Local, Dan Ioan Mușat a ținut să aibă un ”drept la replică” privind articolul nostru, pe care îl puteți urmări chiar în lectura președintelui PSD Câmpina, în materialul video. Cu același prilej, i-am cerut explicații suplimentare privind atitudinea sa din timpul ședinței Consiliului Local, când s-a strâmbat și a vociferat. Răspunsul liderului social-democraților câmpineni a fost următorul: ”Așteptăm filmarea oficială, dacă va apărea și filmarea cu persoana care îmi adresa aceeași mimică, probabil că vă veți convinge”. Am insistat, dar Dan Mușat nu a vrut să spună niciun nume de participant la ședință, care s-ar fi strâmbat la el, insistând la rându-i că așteaptă ”filmarea oficială”. Noi considerăm că nu mai este nimic de comentat...

2822 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

5399 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

3968 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

189 vizualizari
31 mai 2023 22:55

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.

453 vizualizari
31 mai 2023 20:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Rezultate

Miercuri după-amiază au avut loc partidele contând pentru sferturile de finală din cadrul fazei județene a Cupei României.