Cum explică președintele PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, comportamentul din timpul ședinței Consiliului Local din 31 martie 2022

Politică (Categoria articolului)

A făcut o oarecare vâlvă atitudinea președintelui PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, din timpul ședinței Consiliului Local din 31 martie 2022, subiect despre care CâmpinaTV.ro a scris aici.

La conferința de presă pe care reprezentanții PSD Câmpina au susținut-o la câteva zile după acea ședință a Consiliului Local, Dan Ioan Mușat a ținut să aibă un ”drept la replică” privind articolul nostru, pe care îl puteți urmări chiar în lectura președintelui PSD Câmpina, în materialul video. Cu același prilej, i-am cerut explicații suplimentare privind atitudinea sa din timpul ședinței Consiliului Local, când s-a strâmbat și a vociferat. Răspunsul liderului social-democraților câmpineni a fost următorul: ”Așteptăm filmarea oficială, dacă va apărea și filmarea cu persoana care îmi adresa aceeași mimică, probabil că vă veți convinge”. Am insistat, dar Dan Mușat nu a vrut să spună niciun nume de participant la ședință, care s-ar fi strâmbat la el, insistând la rându-i că așteaptă ”filmarea oficială”. Noi considerăm că nu mai este nimic de comentat...

2988 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

307 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

566 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

60 vizualizari
27 sept. 2023 20:39

Profesorul Dumitru Dulcan va conferenția la Câmpina despre ”Puterea gândului”

Vineri, 29 septembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina are loc o conferință cu invitați speciali și cu un subiect de foarte mare interes - ”Puterea gândului”.

374 vizualizari
27 sept. 2023 07:03

Concurs de natație în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

Unul dintre dezideratele Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor este de a aduce în lumina publicului tot ce are mai bun Câmpina în domeniul artei și al sportului. Au fost competiții de fotbal, de orientare sportivă, de baschet, iar duminică, 24 septembrie, a fost rândul natației.