Cursurile școlare, suspendate la Sinaia din cauza viscolului și ninsorii

Actualitate (Categoria articolului)

Primarului orașului Sinaia, Vlad Oprea, a anunțat suspendarea cursurilor la toate școlile și grădinițele din localitate, astăzi, 18 ianuarie 2018. Motivul îl constituie vremea nefavorabilă, nordul județului Prahova aflându-se sub incidența codului portocaliu de ninsoare și viscol.

Noaptea trecută, zeci de TIR-uri și autovehicule de mare tonaj au rămas blocate pe DN1, la Posada și Sinaia, dar și pe DN1A, la Măneciu, din cauza ninsorii viscolite. Mai multe persoane au fost salvate de pompierii de la ISU Prahova după ce au rămas blocate în mașini, în timpul nopții. Agenți de la Poliția Rutieră au oprit mașinile neechipate corespunzător și au solicitat CNAIR suplimentarea numărului de utilaje de deszăpezire pentru nordul județului. Intervențiile au fost îngreunate de viscolul care aducea zăpada înapoi pe carosabil.
Peste 1.000 de gospodării de pe Valea Prahovei, majoritatea din Sinaia, Bușteni și Poiana Țapului, au rămas fără energie electrică, 13 puncte de transformare fiind avariate. 12 echipaje de intervenție de la Electrica se află pe teren, în această dimineață, pentru a remedia defecțiunile și a face posibilă reluarea alimentării cu energie electrică a zonelor afectate.

(Sursă foto - Observatorulph.ro)

2920 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1717 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1779 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1686 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1964 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.