S-a finalizat licitația pentru revizuirea și actualizarea proiectelor aferente lucrărilor de reabilitare a străzilor Bobâlna și Calea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina a organizat o procedură de achiziții publice în vederea desemnării unei firme care să actualizeze proiectele pentru reabilitarea străzilor menționate, probabil cele mai degradate artere rutiere din municipiu. Atenție, este vorba despre proiecte. Abia după ce aceste proiecte vor fi actualizate, va putea fi organizată licitația pentru executarea lucrărilor.

Selecția de oferte pentru revizuirea și actualizarea documentației a fost câștigată de societatea Armados SRL Ploiești cu prețul total de 61.000 lei fără TVA (45.500 lei actualizarea proiectului pentru reabilitare Calea Doftanei și 15.500 lei actualizarea proiectului pentru reabilitare Strada Bobâlna).
Poate 2018 va fi un an mai bun pentru Câmpina la capitolul reparații străzi, pentru că, din păcate, infrastructura rutieră este un dezastru în foarte multe zone ale localității. Sunt străzi distruse de lucrările de canalizare realizate în cadrul proiectului cu fonduri europene derulat de HidroPrahova, dar sunt și străzi unde aceste lucrări nici nu au început și nici nu se știe când vor începe, cu toate asigurările date de HidroPrahova că face demersuri pentru organizarea unei noi licitații. Povestea o știm prea bine.

4891 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

155 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1338 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1374 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1152 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.