Georgeta Popescu, campioană a Europei în proba de bob două persoane, la categoria sub 23 de ani

Sport (Categoria articolului)

După evoluția de excepție de vineri, de la Winterberg, din Germania, evoluție care i-a adus tilul european în proba de monobob la categoriile sub 26 de ani și sub 23 de ani, sâmbătă, 15 ianuarie, pe aceeași pârtie, Georgeta Popescu a devenit campioană a Europei și în proba de bob două persoane (alături de Antonia Sârbu), la categoria sub 23 de ani.

Componentă a lotului național olimpic al României, legitimată la CSO Sinaia și antrenată de Cezar Popescu, câmpineanca Georgeta Popescu a avut și sâmbătă o evoluție foarte bună, care i-a mai adus alte două medalii continentale - medalie de argint și titlul de vicecampioană a Europei, în proba de bob două persoane la categoria sub 26 de ani, dar și medalia de bronz în clasamentul general al Cupei Europei. În cadrul celei de-a șasea etape a Cupei Europei, Georgeta Popescu și Antonia Sârbu s-au clasat pe locul al patrulea.
Sunt performanțe admirabile, pentru care Georgeta Popescu merită toate felicitările!
La finalul săptămânii viitoare, pe 22 și 23 ianuarie, la Innsbruck, în Austria, Georgeta Popescu și ceilalți membri ai echipei României vor participa la Campionatul Mondial de Bob.

6147 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Diss 16.01.2022 15:12 Felicitări!

Sport

117 vizualizari
24 mai 2022 20:59

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Rezultate și clasament

Marți, 24 mai 2022, în cadrul etapei a 31-a din Liga A Prahova, la fotbal, etapă intermediară, s-au înregistrat o serie de rezultate mai puțin așteptate. Iată rezultatele etapei, clasamentul la zi, precum și programul etapei viitoare:

2164 vizualizari
22 mai 2022 15:52

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Gherghița 2-0

În cadrul etapei a 31-a din Superliga B Prahova, Triumf Poiana Câmpina a întâlnit pe teren propriu formația AS Gherghița. 

Alte stiri recente

781 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă. 

1554 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10, la Casa Tineretului, va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.