Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

Astfel, se instituie restricționarea totală a circulației rutiere pe tronsonul din Strada Voila, cuprins între intersecțiile cu străzile Dealului și Florilor, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023.
Rute ocolitoare pentru traficul greu:
- dinspre Valea Doftanei spre Câmpina: intersecția DJ 102I - DJ 101S - Secăria - DN1;
- dinspre Șotrile spre Câmpina: DJ 102I - Lunca Mare - Punct Păstrăvărie - Secăria - DN1.
Rute ocolitoare pentru traficul ușor și transportul public:
- dinspre cartierul Voila spre centrul Câmpinei: Str. Voila - Str. Florilor - Str. Prundului - Str. Teilor - Str. Trandafirilor - Str. Dealului - Calea Doftanei - B-dul Carol I;
- dinspre Valea Doftanei / Șotrile spre centrul Câmpinei: Str. Voila - Drumul Taberei - Str. I.H. Rădulescu - Str. Oituz / Str. B.P. Hasdeu;
- dinspre centrul Câmpinei spre cartierul Voila: B-dul Carol I - Calea Doftanei - Str. Dealului - Str. Trandafirilor - Str. Teilor - Str. Prundului - Str. Florilor - Str. Voila.
În caz de urgență, se asigură trecerea pe lângă zona de lucru pentru ambulanță, poliție, pompieri, mașini de salubritate, riverani, precum și pentru aprovizionarea agenților economici din zona afectată.

2919 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1540 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.

2424 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

1 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

963 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

1052 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.