CS Păuleşti a câştigat finala fazei judeţene a Cupei României

Sport (Categoria articolului)

Meci spectaculos, cu nu mai puţin de 5  goluri, cu răsturnări de situaţie, în această după-amiază, pe stadionul "Astra" din cartierul ploieştean "9 Mai", acolo unde a avut loc finala fazei judeţene a Cupei României dintre CS Păuleşti şi CSO Plopeni.

Liderul campionatului judeţean, formaţie virtual câştigătoare deja a întrecerii, CS Păuleşti, a reuşit "eventul" câştigând şi finala fazei judeţene a Cupei României. Elevii lui Iulius Mărgărit au deschis scorul prin Nae, care a transformat o lovitură de pedeapsă, apoi şi-au dublat avantajul prin Ciobanu. Victoria păuleştenilor se contura fără dubii, dar plopenarii au izbutit să revină spectaculos pe final, prin golurile realizate de Trică şi C. Vlad. Reacţia de orgoliu a campioanei judeţene a venit cu puţine momente înaintea finalului, prin acelaşi Decebal Nae, care a adus din nou cupa la Păuleşti. Din nou, pentru că şi ediţia trecută a fost câştigată tot de CS Păuleşti, atunci învingând în finala de pe "Astra" pe FC Băneşti. Astfel, CS Păuleşti se impune cu scorul de 3-2 şi capătă un moral excelent în perspectiva jocurilor de baraj pentru accederea în Liga a 3-a.

5372 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

Alte stiri recente

724 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

411 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.