Se repară Strada Constantin Istrati

Social (Categoria articolului)

A trecut mai bine de un an de când s-au finalizat lucrările de canalizare de pe Strada Constantin Istrati din Cartierul Câmpinița. Lucrări care au lăsat urme adânci în carosabil. Urme pe care nu le-a mai acoperit nimeni. De un an, pe această stradă e un dezastru. Din fericire pentru locuitori, problema este în curs de rezolvare.

A fost un an foarte greu pentru câmpinenii de pe Strada Constantin Istrati, un an în care au avut nervii întinși la maxim și nici nu mai știau cui să se adreseze pentru ca strada lor să fie reabilitată. Dorința le este acum îndeplinită de Primăria Câmpina. Viceprimarul Ion Dragomir a luat decizia ca strada să intre în reparații, având în vedere că nu este inclusă pe lista investițiilor din acest an. Lucrările sunt executate de firma TBT Maf Invest SRL Brebu. Precizăm că este vorba despre reparații și nu o modernizare generală a străzii.

5244 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vlad 12.05.2016 17:26 Daca s-ar fi ocupat viceprimarul Dragomir de mai multe lucrari, poate arata si orasul asta astfel, si nici nu era atat furaciune la aceste lucrari!
  • Mihai 12.05.2016 22:57 acum ca vin alegerile si in zona kaufland a asfaltat iar canalizarea este mai sus decat asfaltul in loc sa fie invers sa se scurga apa . dar banii trebuiesc cheltuiti nu conteaza cum . va rog sa vrificati
  • Edy 13.05.2016 08:54 A trebuit sa plece Tiseanu in concediu ca sa ni se repara si strada noastra! Poate ar trebui sa ii dam liber de tot!!!
  • Alex 13.05.2016 08:56 Domnule viceprimar, dar pe strada Alexandru Vlahuta nu vreti sa faceti macar niste plombari daca altceva nu se poate? Macar atat! La doi pasi de centrul municipiului si avem conditii ca la Sotrile!
  • Dumitrescu M. 13.05.2016 22:35 O sa plateasca Hidro Prahova situatiile de lucrari de pe str.Ctin Istrati? Corect asa ar fi.Daca tot asfaltati pe banii campinenilor, cu toate ca Hidro Prahova e raspunzator, de ce nu prelungiti si canalizarea de la sensul giratoriu la str.Golesti, ca sa beneficiem si noi cei din cartier Campinita de faimoasa lucrare de canalizare? Si poate, daca ati fi turnat mai putine betoane in parc la Durbac,ati fi facut eco nomie si ati fi cumparat si niste pompe ca sa beneficieze si cetatenii de pe strazile Crisuri, Viitorului etc. de canalizarea pozata in anul 2014.Felicitari, dlui viceprimar ca se mai repara cate ceva.

Social

1411 vizualizari
25 feb. 2024 10:16

La Câmpina, Fundația Zamolxes a deschis Academia STEAM, o șansă pentru viitorul multor tineri

Centrul pentru Tineret Zamolxes din Câmpina a fost gazda deschiderii Academiei STEAM, un eveniment la care a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

1312 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

Alte stiri recente

132 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

151 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.