Incendiu la un cămin de nefamiliști din Florești

Actualitate (Categoria articolului)

30 de persoane au fost evacuate dintr-un cămin de nefamiliști de pe Strada Școlii, din Florești, după ce a izbucnit un incendiu într-o garsonieră de la etajul 3.

Două autospeciale ale pompierilor de la ISU Prahova s-au deplasat la fața locului. Un bărbat în vârstă de 42 de ani și o femeie de 67 de ani au suferit atacuri de panică, au fost asistate medical, ulterior refuzând transportarea la cel mai apropiat spital. Incendiul a fost lichidat în aproximativ o oră și s-a împiedicat propagarea acestuia, salvând-se astfel bunuri de o valoare apreciabilă. Pagubele au constat în mobilier, textile și bunuri de uz casnic. Cel mai probabil, din cercetările preliminare, cauza producerii incendiului pare să fie o candelă uitată aprinsă.

(Foto - ISU Prahova)

4434 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4279 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.