Primăria Câmpina a recepționat noile stații cu crăpături cu tot

Actualitate (Categoria articolului)

Comisia de recepție din cadrul Primăriei Câmpina nu a constatat nereguli la noile stații pentru transportul public de persoane. Este vorba despre cele două stații montate la jumătatea lunii decembrie 2016 (la Penny și la Răcitor) și care la începutul lunii ianuarie aveau deja stâlpii crăpați. "Lemnul lucrează" este explicația oficială și nu-i contrazicem pe specialiști. Dar trebuie să recunoaștem că, în cazul celor două stații noi din Câmpina, lemnul a lucrat cu mult talent. Stâlpii au crăpat de sus până jos.

Din informațiile primite de la Primăria Câmpina, crăpăturile nu reprezintă o problemă. Au fost tratate și vor mai fi, dacă este nevoie, în cei doi ani în care lucrarea se află în garanție. De operațiunea de tratare a lemnului se vor ocupa reprezentanții firmei Meridian Co SRL Bușteni, cea care a câștigat licitația pentru noile stații. Și vă reamintim, cele două stații montate deja au costat 12.230 lei fără TVA.
În privința chioșcurilor din stații, Consiliul Local va trebui să decidă destinația acestora și o va face, probabil, într-o ședință viitoare. 

Citiți și Stâlpii noilor stații din Câmpina au început deja să crape

5962 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mariana Paunescu 14.02.2017 21:24 de ce e nevoie de statii de autobuz daca nu mai sant autobuze in trasee?
  • Admin 15.02.2017 09:04 Nu mai sunt autobuze, dar avem microbuze pentru transportul de persoane.
  • Meri Joita 15.02.2017 12:33 Stațiile cred ca sunt montate înainte de a fi terminate. Trebuie acoperită partea din spate total (spre Penny ) si cel puțin 1 metru lățime pe latura din sud ,deoarece ,când ninge ,canapeaua este acoperită cu zăpada, iar când ploua ,este uda. In condițiile actuale,este curent in stație. Menționez ca am văzut asemenea stații si pe Valea Prahovei si sunt echipate cu pereți de protecție,plini.

Actualitate

1043 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1100 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

388 vizualizari
22 apr. 2024 11:47

PSD este primul partid care a depus la Biroul Electoral dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

PSD Câmpina a spart gheața, fiind primul partid care depune dosarele de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, constituit pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

914 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.