Primăria Câmpina a recepționat noile stații cu crăpături cu tot

Actualitate (Categoria articolului)

Comisia de recepție din cadrul Primăriei Câmpina nu a constatat nereguli la noile stații pentru transportul public de persoane. Este vorba despre cele două stații montate la jumătatea lunii decembrie 2016 (la Penny și la Răcitor) și care la începutul lunii ianuarie aveau deja stâlpii crăpați. "Lemnul lucrează" este explicația oficială și nu-i contrazicem pe specialiști. Dar trebuie să recunoaștem că, în cazul celor două stații noi din Câmpina, lemnul a lucrat cu mult talent. Stâlpii au crăpat de sus până jos.

Din informațiile primite de la Primăria Câmpina, crăpăturile nu reprezintă o problemă. Au fost tratate și vor mai fi, dacă este nevoie, în cei doi ani în care lucrarea se află în garanție. De operațiunea de tratare a lemnului se vor ocupa reprezentanții firmei Meridian Co SRL Bușteni, cea care a câștigat licitația pentru noile stații. Și vă reamintim, cele două stații montate deja au costat 12.230 lei fără TVA.
În privința chioșcurilor din stații, Consiliul Local va trebui să decidă destinația acestora și o va face, probabil, într-o ședință viitoare. 

Citiți și Stâlpii noilor stații din Câmpina au început deja să crape

5762 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mariana Paunescu 14.02.2017 21:24 de ce e nevoie de statii de autobuz daca nu mai sant autobuze in trasee?
  • Admin 15.02.2017 09:04 Nu mai sunt autobuze, dar avem microbuze pentru transportul de persoane.
  • Meri Joita 15.02.2017 12:33 Stațiile cred ca sunt montate înainte de a fi terminate. Trebuie acoperită partea din spate total (spre Penny ) si cel puțin 1 metru lățime pe latura din sud ,deoarece ,când ninge ,canapeaua este acoperită cu zăpada, iar când ploua ,este uda. In condițiile actuale,este curent in stație. Menționez ca am văzut asemenea stații si pe Valea Prahovei si sunt echipate cu pereți de protecție,plini.

Actualitate

1540 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.

2424 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

1 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

963 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

1052 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.