Fațada și aleile Casei Tineretului vor intra în lucrări de reparații. Pentru prima dată în 35 de ani

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o serie de lucrări care sunt programate să înceapă anul acesta la Casa Tineretului. 

Este vorba despre reparații la fațada instituției, realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități locomotorii și amenajarea aleilor din jurul Casei Tineretului. Conform proiectului, valoarea totală a investiției se ridică la 703.296 lei cu tot cu TVA. În bugetul local, suma prevăzută la începutul anului pentru lucrările de la Casa Tineretului este de 600.000 lei, dar poate fi suplimentată, dacă va fi nevoie, la o rectificare bugetară. Cât vor costa aceste lucrări se va ști după organizarea licitațiilor pentru desemnarea firmei executante. În general, în urma unei licitații, prețul este mai mic decât cel rezultat din studiul de fezabilitate. Lucrările vor începe în acest an și, probabil, vor continua anul viitor. Termenul de realizare este de opt luni din momentul emiterii ordinului de începere. Prima care va intra în lucru este fațada Casei Tineretului, iar la final va fi realizată rampa pentru persoanele cu handicap și vor fi modernizate aleile.
Precizăm faptul că, din anul 1982 de când Casa Tineretului a fost construită, acestea sunt primele lucrări care se realizează la fațadă și alei. 

3878 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1577 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

1 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

1717 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

2 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Alte stiri recente

233 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

437 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.