CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Fațada și aleile Casei Tineretului vor intra în lucrări de reparații. Pentru prima dată în 35 de ani

- Actualitate -

Fațada și aleile Casei Tineretului vor intra în lucrări de reparații. Pentru prima dată în 35 de ani

Consiliul Local Câmpina a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o serie de lucrări care sunt programate să înceapă anul acesta la Casa Tineretului. 

Este vorba despre reparații la fațada instituției, realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități locomotorii și amenajarea aleilor din jurul Casei Tineretului. Conform proiectului, valoarea totală a investiției se ridică la 703.296 lei cu tot cu TVA. În bugetul local, suma prevăzută la începutul anului pentru lucrările de la Casa Tineretului este de 600.000 lei, dar poate fi suplimentată, dacă va fi nevoie, la o rectificare bugetară. Cât vor costa aceste lucrări se va ști după organizarea licitațiilor pentru desemnarea firmei executante. În general, în urma unei licitații, prețul este mai mic decât cel rezultat din studiul de fezabilitate. Lucrările vor începe în acest an și, probabil, vor continua anul viitor. Termenul de realizare este de opt luni din momentul emiterii ordinului de începere. Prima care va intra în lucru este fațada Casei Tineretului, iar la final va fi realizată rampa pentru persoanele cu handicap și vor fi modernizate aleile.
Precizăm faptul că, din anul 1982 de când Casa Tineretului a fost construită, acestea sunt primele lucrări care se realizează la fațadă și alei. 


03 May 2017 09:50 3970 vizualizari


Comentarii


129 vizualizari 29 May 2024 23:25 Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

Cosmin Raț a vorbit în Consiliul Local despre ultimul pas înaintea înființării unei stații de microbuz la Kaufland

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 29 mai, Cosmin Raț a vorbit despre proiectul de înființare a unei stații de microbuz în imediata vecinătate a Complexului Comercial Kaufland. 

citeste mai mult
561 vizualizari 29 May 2024 21:47 Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Cu zece zile înaintea alegerilor, la Câmpina, ședință total atipică a Consiliului Local

Miercuri, 29 mai, a avut loc ședința ordinară a Consiliului local Câmpina. Chiar dacă mai sunt doar zece zile până la alegerile locale, unele cu o miză uriașă și în care sunt implicați, ședința a fost una total atipică.

citeste mai mult
804 vizualizari 29 May 2024 13:02 Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Un tânăr a fost prins de polițiști conducând pe DN1, la Nistorești, deși avea permisul suspendat!

Noaptea trecută, în jurul orei 1.30, polițiștii au oprit un autoturism pentru control. Se întâmpla la Nistorești, pe DN1.

citeste mai mult
1464 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV