Modernizarea capelei Cimitirului Bobâlna, singurul amendament al opoziției acceptat de majoritatea din Consiliul Local Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina, în cadrul căreia s-a aprobat bugetul local pentru 2018, au fost câteva amendamente din partea consilierilor locali, dar unul singur a fost aprobat. Este vorba despre reabilitarea capelei de la Cimitirul Bobâlna, pentru care s-au alocat 50.000 lei.

În privința amendamentelor, mai întâi, consilierul Daniel Ioniță (ALDE) a solicitat includerea pe lista de investiții a realizării unei săli de sport multifuncționale, propunând ca teren o suprafață din incinta Căminului Petrol. "Mie mi-e teamă când propune domnul Ioniță ceva multifuncțional, pentru că a mai propus un teren multifuncțional, care înțeleg că până la urmă nici unifuncțional nu este", a replicat consilierul Elena Albu (PDL). "Nu știu dacă este vreun teren la Căminul Petrol care să se preteze pentru așa ceva, dar poate ne ajută domnul Ioniță, prin doamna vicepremier Grațiela Gavrilescu, să obținem un teren de la una dintre fostele unități militare din oraș", a spus și primarul Horia Tiseanu. Amendamentul a fost respins. 
Apoi, consilierul Constantin Cândea (PSD) a propus includerea Străzii Buciumului pe lista de investiții în vederea reabilitării, în sală aflându-se și mai mulți cetățeni care locuiesc pe această stradă. "Nu vă supărați pe mine, dar este o propunere populistă. Sigur, toți vrem să rezolvăm situația acestei străzi, dar până nu se rezolvă prin HidroPrahova problema cu canalizarea, nu putem să o asfaltăm", a explicat primarul Tiseanu, iar amendamentul a fost respins.
Consilierul Andrei Duran (PSD) a solicitat introducerea pe lista de investiții a lucrării de modernizare a capelei de la Cimitirul Bobâlna și a propus inițial alocarea a 200.000 lei din suma destinată sistemului informatic integrat al Primăriei. "Lucrarea a fost pe lista inițială și cred că putem să prindem în buget acest obiectiv cu o sumă mai mică decât alocasem la început", a fost punctul de vedere al primarului Horia Tiseanu. Și amendamentul propus de consilierul Andrei Duran a fost aprobat, suma alocată fiind, până la urmă, de 50.000 lei, banii urmând să fie folosiți pentru realizarea documentației necesare.

4304 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

64 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

1028 vizualizari
24 mar. 2023 16:32

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 24 martie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

335 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.

452 vizualizari
24 mar. 2023 22:44

Ziua Porților Deschise la Poliția Județeană Prahova și Poliția Municipală Câmpina

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii și a fost preluat ulterior pe actualul drapel al Poliţiei Române. Anul acesta se împlinesc 201 ani de la înființarea Poliției Române, iar cu această ocazie, vineri, 24 martie, porțile Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Poliției Municipale Câmpina au fost deschise pentru copii.