Modernizarea capelei Cimitirului Bobâlna, singurul amendament al opoziției acceptat de majoritatea din Consiliul Local Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina, în cadrul căreia s-a aprobat bugetul local pentru 2018, au fost câteva amendamente din partea consilierilor locali, dar unul singur a fost aprobat. Este vorba despre reabilitarea capelei de la Cimitirul Bobâlna, pentru care s-au alocat 50.000 lei.

În privința amendamentelor, mai întâi, consilierul Daniel Ioniță (ALDE) a solicitat includerea pe lista de investiții a realizării unei săli de sport multifuncționale, propunând ca teren o suprafață din incinta Căminului Petrol. "Mie mi-e teamă când propune domnul Ioniță ceva multifuncțional, pentru că a mai propus un teren multifuncțional, care înțeleg că până la urmă nici unifuncțional nu este", a replicat consilierul Elena Albu (PDL). "Nu știu dacă este vreun teren la Căminul Petrol care să se preteze pentru așa ceva, dar poate ne ajută domnul Ioniță, prin doamna vicepremier Grațiela Gavrilescu, să obținem un teren de la una dintre fostele unități militare din oraș", a spus și primarul Horia Tiseanu. Amendamentul a fost respins. 
Apoi, consilierul Constantin Cândea (PSD) a propus includerea Străzii Buciumului pe lista de investiții în vederea reabilitării, în sală aflându-se și mai mulți cetățeni care locuiesc pe această stradă. "Nu vă supărați pe mine, dar este o propunere populistă. Sigur, toți vrem să rezolvăm situația acestei străzi, dar până nu se rezolvă prin HidroPrahova problema cu canalizarea, nu putem să o asfaltăm", a explicat primarul Tiseanu, iar amendamentul a fost respins.
Consilierul Andrei Duran (PSD) a solicitat introducerea pe lista de investiții a lucrării de modernizare a capelei de la Cimitirul Bobâlna și a propus inițial alocarea a 200.000 lei din suma destinată sistemului informatic integrat al Primăriei. "Lucrarea a fost pe lista inițială și cred că putem să prindem în buget acest obiectiv cu o sumă mai mică decât alocasem la început", a fost punctul de vedere al primarului Horia Tiseanu. Și amendamentul propus de consilierul Andrei Duran a fost aprobat, suma alocată fiind, până la urmă, de 50.000 lei, banii urmând să fie folosiți pentru realizarea documentației necesare.

4399 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

313 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

533 vizualizari
02 dec. 2023 19:42

Garda de Mediu, APM și Apele Române, sesizate în urma articolului nostru privind dezastrul ecologic de pe râul Doftana

2 comentarii

În baza unor informații și fotografii transmise de cititori ai Câmpinatv.ro, am scris recent despre dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana, unde tone de deșeuri rezultate din decopertarea unor străzi au fost descărcate din mai multe basculate. Au fost aduse aici, pe albia râului Doftana, criblură, pietriș, bolovani, resturi de asfalt care ar putea conține substanțe periculoase pentru mediu. În urma articolului nostru, au fost sesizate instituțiile cu atribuții în domeniul protecției mediului.

Alte stiri recente

342 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

340 vizualizari
03 dec. 2023 06:48

Pe 18 decembrie 2023, la Câmpina are loc Gala ”Arte pentru viitor”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Părinților de la Colegiul "Grigorescu"

Asociația Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina organizează luni, 18 decembrie 2023, cu începere de la ora 18.00, un eveniment caritabil intitulat Gala ”Arte pentru viitor”.