SanConfind a deschis un punct de recoltare probe biologice la 'Casa cu lei' din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Din 2 august, la 'Casa cu lei' din centrul municipiului Câmpina (lângă Colegiul Tehnic Forestier) s-a deschis un punct de recoltare pentru probele biologice de laborator. Acestea vor fi analizate în laboratorul de specialitate al Spitalului SanConfind de la Poiana Câmpina, pentru ca rezultatele finale să depisteze cu exactitate eventualele probleme medicale.

Programul de recoltare pentru probele de laborator este zilnic, între orele 7.00-11.00. Dacă doriți informații suplimentare, le puteți obține la numărul de telefon 0372.327.427. Trebuie să știți că laboratorul din cadrul Spitalului SanConfind realizează analize complexe, cu dispozitive speciale, moderne și foarte performante, la standard de maximă eficiență și calitate.

Tot în incinta 'Casei cu lei', SanConfind a deschis și un Cabinet de Pediatrie - Neonatologie (program - de luni până vineri, între orele 8.00-14.00; telefon 0372.327.440), iar în curând aici vor funcționa și alte cabinete medicale.

17548 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bria Laurentiu 02.01.2019 01:44 Buna ziua ma numesc Bria Laurentiu angajat al firmei Confind a-s avea si eu o intrebare. La clinica dumneavoastră a-s putea sa-mi dau o gaura pentru un cercel in ureche?? Va multumesc

Actualitate

1451 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2813 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

393 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3851 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.