Rectificarea bugetului Câmpinei a adus din nou în discuție Piața Centrală

Actualitate (Categoria articolului)

Luni, 20 iunie 2022, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Câmpina, fiind câteva puncte stringente pe ordinea de zi. O ședință la care au participat doar zece consilieri (minimul pentru a fi statutară o asemenea ședință) - Viorica Vane, Noemi Ionescu, Liviu Davidescu, Andrei Duran, Bogdan Ene, Marius Anghelescu, Liviu Briciu, Florin Marcu, Liviu Dumitrache și Costel Filip, acesta din urmă fiind și președintele ședinței.

Unul dintre subiectele importante de pe ordinea de zi a fost o rectificare a bugetului local. În cadrul acestei rectificări, consilierii au avut de aprobat și o sumă de 190.000 lei legată de Piața Centrală Câmpina. 
Consilierul Liviu Briciu a deschis discuția pe acest subiect, spunând că, practic, este vorba de acoperirea contribuțiilor către bugetul de stat aferente drepturilor salariale câștigate în instanță de angajații Serviciului Piață, contribuții aferente perioadei 2018-2021 și nevirate către bugetul de stat. La această sumă s-a ajuns în urma unui audit intern efectuat la Serviciul Piață în ultimele luni. De altfel, consilierul Liviu Briciu a și solicitat ca la o viitoare ședință a Consiliului Local să fie prezent și Marian Nistor, directorul Serviciului de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Câmpina, tocmai pentru a aduce lămuririle necesare. Ceea ce nu s-a spus în plenul ședinței este faptul că directorul pieței a transmis un punct de vedere și unele clarificări tuturor președinților comisiilor Consiliului Local.
A fost singura discuție privind rectificarea bugetului local al municipiului Câmpina, înainte de vot consilierul Florin Marcu solicitându-i primarului Alin Moldoveanu să detalieze o parte dintre modificările aduse bugetului local, ceea ce primarul a și făcut. (video)
În ciuda tuturor discuțiilor, proiectul a fost votat în unanimitate de consilierii prezenți.

3191 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Livia 20.06.2022 21:00 "Lucruri ciudatele!" Daca la privat "e nasol/rau", uite ca la stat se poate sa nu se retina si sa se plateasca contributiile la salarii. Contabilul pietei poate sa incalce legea, ca doar e bugetar si probabil a fost angajat pe pile si relatii. "Leafa merge, el cu drag si spor se face ca munceste!...". Oare cei care sunt raspunzatori pentru aceste greseli vor fi trasi la raspundere?
  • Elena 21.06.2022 08:13 CITITI CU ATENTIE!!!!!!!!!!!! NU SUNT CONTRIBUTII LA SALARII. DE ALTFEL CINEVA CARE STIE UN PIC DE CONTABILITATE, AR FACE DIFERENTA. NICI NU AI PUTEA SA PLATESTI SALARIILE DACA NU AI VIRA CATRE BUGETUL DE STAT CONTRIBUTIILE. DAR NE PLACE SA VORBIM.
  • Angela 21.06.2022 10:10 Sa stiti ca mai sunt si alte institutii care s-au confruntat cu astfel de probleme. Nu te lasa programul sa faci rectificativele. Sunt curioasa cum se rezolva. Chiar o sa ne interesam la piata ce solutii s-au gasit.
  • Stefan Burcila 21.06.2022 12:46 NU O SA TE LASE IN PACE MAI MARIANE. EI O SA FIE PERFECTI SI O SA ITI FACA NUMAI PROBLEME. BRICIU EU IN LATRAU ASA CUM IL STIU. SI AS MAI PUTEA CONTINUA, DAR NU E CAZUL...CA STIU MULTE

Actualitate

1781 vizualizari
10 aug. 2022 11:12

Viteza, alcoolul și drogurile, în atenția polițiștilor câmpineni la o razie efectuată miercuri dimineață

3 comentarii

În această dimineață, în intervalul orar 7.00-9.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat o acțiune pe raza municipiului pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, dar și în vederea identificării conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv. 

1658 vizualizari
10 aug. 2022 08:52

Alertă la Breaza! Poliția caută o femeie de 65 ani, dispărută de la domiciliu

La data de 9 august, în jurul orei 13.00, polițiștii orașului Breaza au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că mama sa, Maricica Grancea, în vârstă de 65 ani, domiciliată în oraș, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 4 august, fără a mai reveni până în prezent. 

Alte stiri recente

155 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

483 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: