17 medalii pentru sportivii de la AIKO la Europenele din Serbia

Sport (Categoria articolului)

În perioada 5-7 mai, la Subotica, în Serbia, a avut loc Campionatul European de Karate SKDUN la care au participat peste 800 de sportivi din 20 de țări europene, printre care și sportivi de la AIKO Câmpina.

Coordonați de antrenorul Gabriel Timofte, sportivii de la AIKO Câmpina au obținut 15 medalii, astfel:
locul 1 - Rareș Hodoiu (kata, echipe minicadeți), Theodora Tătaru (kata, individual cadeți; kata, echipe cadeți), Codruț Cristea (kumite, echipe juniori), Antonio Chiriac (kata, echipe juniori), Costin Bădiceanu (kata, echipe juniori; kata, echipe seniori), Ionuț Alexandru Petre (kata, echipe seniori masculin şi mixt), Andra Novitchi (kumite, echipe seniori feminin; kumite, echipe seniori mixt);
locul 2 - Rareș Hodoiu (kumite, echipe minicadeți);
locul 3 - Radu Bocioacă (kumite, copii), Antonio Chiriac (kumite, individual juniori), Costin Bădiceanu (kumite, individual tineret), Ionuț Alexandru Petre (kumite, individual seniori), Andra Novitchi (kata, individual seniori feminin), Iacob Corbu (kumite, echipe cadeţi).

7459 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

563 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

667 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.

Alte stiri recente

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.