Poiana Câmpina va participa, în premieră, la Târgul de Turism al României

Actualitate (Categoria articolului)

Comuna Poiana Câmpina nu face parte dintre localitățile care ar putea să trăiască fără probleme din turism. Dar pentru că are o ofertă pe care dorește să o promoveze și pentru că vrea să afle mai multe depre oportunitățile din acest domeniu, administrația locală a decis să participe cu un stand propriu la Târgul Național de Turism care va avea loc la Pavilionul Romexpo din București, în perioada 25-28 februarie 2016.

La standul comunei Poiana Câmpina, cei interesați vor putea afla informații despre localitate, despre bisericile și zonele de agrement din Poiana, despre împrejurimi, dar mai ales despre izvoarele de sare datorită cărora, în urmă cu peste un secol, Poiana Câmpina era o cunoscută stațiune balneară. Această tradiție dorește s-o reînvie administrația locală mai ales acum, după construirea și darea în folosință a Bazei de Recuperare și Tratament a Spitalului SanConfind. Bază de Tratament prin care se valorifică din nou izvoarele naturale de ape minerale. 
"Noi trebuie să ne promovăm localitatea ori de câte ori avem ocazia, să ne facem cunoscuți, să atragem turiști, dar și investitori interesați să investească în acest domeniu, să construiască pensiuni, să dezvolte agro-turismul. Turismul balnear ar fi o altă oportunitate benefică pentru comună. Toate acestea ar însemna mai mulți bani la bugetul local și, implicit, dezvoltarea localității. De aceea eu cred că nu trebuie să ratăm nici o ocazie să ne prezentăm celor interesați", ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu. 

7455 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iuliana dIACONESCU - panac 22.02.2016 14:36 Felicitari pentru initiativa. Va doresc succes in realizarea ideilor propuse. Spor la treaba ! desi stiu ca nu este usor.
  • Luiza Duta 22.02.2016 21:33 Reparați străzile mai bine... lăsați prosteala electorala ...

Actualitate

1373 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina. 

3593 vizualizari
08 dec. 2021 13:35

Pe locul fostei grădini de vară de pe Bulevardul Culturii din Câmpina se intenționează construirea... unui bloc

3 comentarii

Bulevardul Culturii aproape că a rămas singura zonă din localitate care ne mai amintește de Câmpina de altădată, cu case elegante, cu mult spațiu verde, cu liniște. O zonă aparte de care câmpinenii sunt legați sufletește. Numai că, iată, o firmă din Năvodari, care deține un teren pe Bulevardul Culturii, dorește să construiască aici un bloc. Dacă se va întâmpla acest lucru, dacă autoritățile vor permite, atunci putem considera deschisă cutia Pandorei și pe Bulevard vom putea construi orice.

Alte stiri recente

13 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1214 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.