Mesajul de suflet al unei doamne învățătoare pentru “Albinuțele” sale de la Școala Centrală, la final de clasa a IV-a

Social (Categoria articolului)

Unele povești se scriu cu stiloul, altele, cu sufletul. Rândurile de mai jos sunt scrise cu sufletul de o doamnă învățătoare și sunt adresate “Albinuțelor” sale, la final de clasa a IV-a.  Este un mesaj emoționant al unui dascăl care și-a înțeles și respectat misiunea, care a dus la capăt încă o promoție din ciclul primar, care se desparte acum de copiii pe care i-a călăuzit cinci ani în tainele educației.

“Am trăit o altă poveste: adevărată, frumoasă, cu multe bune și rele mai deloc... mai frumos ca-n viață!
Voi, dragii mei elevi de clasa a IV-a, ați fost o altă poveste a mea... S-a închis ultima filă din albumul elevilor “Centraliști”, din clasa a IV-a A. Cu emoție arzândă, dar cu bucuria dăruirii, doamna lor le-a oferit surprize la final de an școlar și de ciclu primar: costume de absolvenți, coronițe cu mesaj de (viitori) premianți, cărți pentru bucuria lecturii și diplome de absolvire. Și totul a culminat cu un banchet pe cinste oferit de către părinți.
Minunați elevi, minunați părinți !
Drum lin în viitor și mult succes în clasa a V-a, dragele mele “Albinuțe”!
Rețeta succesului pentru a avea un copil responsabil, bine pregătit, binevoitor, respectuos cu sine și cu cei din jur este relația armonioasă dintre părinți și profesori. Doar ECHIPA aceasta, împreună, găsește „cheița” care să se întoarcă de la sine și să valorizeze elevul, să-i aducă sclipire în ochi atunci când merge la școală. Am predat elevilor mei lecții pline de substanță și nu doar didactice...
Din suflet, mulțumiri părinților clasei mele, care mi-au înțeles misia și mi-au stat aproape!“

Profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu
Doamna "Albinuțelor" de la clasa a IV-a A

3284 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

876 vizualizari
29 feb. 2024 18:50

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează în acest an mai multe cursuri gratuite pentru șomeri

În cursul anului 2024, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează mai multe cursuri de calificare, gratuite, pentru șomeri. 

1663 vizualizari
28 feb. 2024 20:47

“Dar din inimă de copil”, o nouă ediție a Târgului de Mărțișoare organizat la Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu” Câmpina

Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" din Câmpina păstrează tradiția și a organizat și în acest an Târgul de Mărțișoare “Dar din inimă de copil”. Un eveniment caritabil, pentru care se mobilizează toată lumea - copii, părinți, bunici, cadre didactice. Ca în fiecare an, banii strânși la Târgul de Mărțișoare sunt donați pentru un caz umanitar.

Alte stiri recente

596 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

780 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.