AJF Prahova a dat câștig de cauză pentru CS Câmpina în meciul cu Triumf Poiana Câmpina. Poienarii vor face apel

Sport (Categoria articolului)

După vreo trei rânduri de amânări, Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Prahova a luat joi, 12 mai, o decizie în privința omologării rezultatului partidei CS Câmpina - Triumf Poiana Câmpina. Și a decis 3-0 pentru CS Câmpina.

Argumentele comisiei le puteți regăsi in facsimil, unele dintre ele fiind nu numai naive, dar fără nicio legătură cu regulamentele AJF Prahova. Conducătorii formației din Poiana Câmpina s-au declarat nemumlțumiți de verdict și vor ataca decizia Comisiei de Disciplină la Comisia de Apel. Vă reamintim că partida care trebuia să se desfășoare pe 30 aprilie nu a mai avut loc după ce conducătorii formației Triumf au prezentat adeverințe medicale pentru nouă jucători, care au acuzat diverse probleme medicale. Vom reveni.

2463 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 12.05.2022 13:56 Așa cum am anticipat , a ajuns cazul la tovarășul crăngașu și a căstigat cine trebuie!🤔Oameni mici, proiecte pe măsură, legi și regulamente călcate în picioare. Romănia își merită numele de cea mai săracă și coruptă țară din UE.
  • ionel 12.05.2022 16:30 O singura intrebare am si eu, lasand deoparte decizia AJF. I se pare cuiva logic faptul ca - SAMBATA formatia Poiana Campina nu se poate prezenta la jocul cu CS Campina, invocand problemele de sanatate de mai sus, iar MIERCURI, la numai cateva zile, castiga 5-0 cu Carpati Sinaia, jucatorii regasindu-se, logic dupa scor si desfasurarea jocului, in mare capacitate de joc? De asemenea, daca verificam casetele tehnice arata doar doua diferente in primul 11 intre aceste doua jocuri…astfel ca acei 9 jucatori s-au vindecat de toate suferintele in mai putin de o saptamana. Mie mi se pare destul de clar ce s-a intamplat - sifonati dupa jocul cu Starchiojd au incercat sa mai recupereze din “infirmerie” sau le-a fost teama de joc. Am vazut ambele echipe anul asta dar daca meciul se joaca pana la urma cred ca deznodamantul ar fi mai sever de 3-0, nu exista grad de comparatie intre echipe. Cu respect.
  • Ionut 13.05.2022 07:29 Umbla vorba prin targ ca unii din cei cu toxiinfectie alimentara si colica abdominala ar fi fost vazuti pe litoralul marii negre....

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.