CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

La trecerile de pietoni din Câmpina se montează marcaje de atenționare pentru nevăzători

- Actualitate -

La trecerile de pietoni din Câmpina se montează marcaje de atenționare pentru nevăzători

De câteva zile, în zona centrală a municipiului Câmpina, în dreptul trecerilor de pietoni, se lucrează de zor. Se montează niște plăci cu protuberanțe, marcaje tactile pentru nevăzători, care să-i atenționeze pe aceștia că în zona respectivă este trecere pentru pietoni.

"Este vorba de o continuare a lucrărilor începute anul trecut, când au fost montate avertizoare acustice la trecerile de pietoni din zona centrală pentru persoanele cu dizabilități, în special pentru nevăzători. De această dată, în zona trecerilor de pietoni montăm aceste plăci cu protuberanțe, care acționează ca un marcaj tactil pentru persoanele nevăzătoare. De asemenea, la avizierul Primăriei a fost montat un panou special la care să aibă acces persoanele cu dizabilități, în special cele cu mobilitate redusă. Toate aceste lucrări au fost stabilite în urma unui control al reprezentanților Ministerului Muncii și Justiției Sociale pe linia asigurării drepturilor persoanelor cu dizabilități privind accesul la mediul fizic, informațional și comunicațional", ne-a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adran Pițigoi.
Această lucrare a fost contractată de administrația locală în cursul anului trecut, are valoarea de 45.220 lei cu tot cu TVA, este realizată de societatea Teo Trans Consulting București și include materialele, transportul și montajul tuturor componentelor necesare.


10 Apr 2019 18:52 4450 vizualizari


Comentarii


  • 11.04.2019 11:58 dan Pe Calea Doftanei trebuie să le pună și niște plăcuțe Braille sau un mesaj audio: atenție că pășiți pe stradă și riscați să vă rupeți gâtul.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
634 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
4705 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
589 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
1356 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV