Nebunie la Biroul Electoral Județean Prahova. Nici jumătate dintre președinții secțiilor de votare nu au reușit să predea buletinele de vot

Actualitate (Categoria articolului)

Sute de oameni s-au călcat în picioare, noaptea trecută, la Biroul Electoral Județean. Este vorba despre președinții și locțiitorii secțiilor de votare din județ, care au mers la BEJ să predea buletinele de vot de la alegerile parlamentare și toate celelalte documente. Sunt persoane care stau acolo de la ora 2.00 și încă nu le-a venit rândul.

Să nu uităm că Prahova este un județ mare, cu 623 secții de votare. Practic, după finalizarea numărării voturilor și încheierea proceselor verbale, reprezentanții birourilor din secții au plecat la Ploiești, însoțiți de polițiști, pentru a preda buletinele și au făcut o noapte albă la... Casa Albă. Iar mulți dintre ei sunt și acum acolo. 'Parcă niciodată nu a mers atât de greu ca acum. Suntem terminați de oboseală, abia mai stăm în picioare. Organizarea este foarte proastă. Cei care au avut tabletele au plecat deja și am rămas noi cu buletinele de vot. Stăm de atâtea ore, am luat bilete de ordine și tot mai avem de stat câteva ore bune', ne-a declarat președintele unei secții de votare, care a ajuns la BEJ puțin după ora 2.00, iar acum se află tot acolo.

3208 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1267 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3133 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.