Nebunie la Biroul Electoral Județean Prahova. Nici jumătate dintre președinții secțiilor de votare nu au reușit să predea buletinele de vot

Actualitate (Categoria articolului)

Sute de oameni s-au călcat în picioare, noaptea trecută, la Biroul Electoral Județean. Este vorba despre președinții și locțiitorii secțiilor de votare din județ, care au mers la BEJ să predea buletinele de vot de la alegerile parlamentare și toate celelalte documente. Sunt persoane care stau acolo de la ora 2.00 și încă nu le-a venit rândul.

Să nu uităm că Prahova este un județ mare, cu 623 secții de votare. Practic, după finalizarea numărării voturilor și încheierea proceselor verbale, reprezentanții birourilor din secții au plecat la Ploiești, însoțiți de polițiști, pentru a preda buletinele și au făcut o noapte albă la... Casa Albă. Iar mulți dintre ei sunt și acum acolo. 'Parcă niciodată nu a mers atât de greu ca acum. Suntem terminați de oboseală, abia mai stăm în picioare. Organizarea este foarte proastă. Cei care au avut tabletele au plecat deja și am rămas noi cu buletinele de vot. Stăm de atâtea ore, am luat bilete de ordine și tot mai avem de stat câteva ore bune', ne-a declarat președintele unei secții de votare, care a ajuns la BEJ puțin după ora 2.00, iar acum se află tot acolo.

3294 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

808 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

1038 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

249 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

31 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.