Domnule primar, domnule viceprimar, vă place cum se plombează gropile în Câmpina turistică?

Actualitate (Categoria articolului)

Decembrie 2017, municipiul Câmpina, județul Prahova. Strada Drumul Taberei, în zona Bisericii "Nașterea Maicii Domnului". Operațiunea de plombare a gropilor. O bătaie de joc!

Vă place domnule primar Horia Laurențiu Tiseanu, inginer? Vă place domnule viceprimar Ioan Adrian Pițigoi, economist? Vă place cum se plombează gropile în municipiul pe care îl conduceți? Cine se ocupă de aceste lucrări, cumva Atelierul de Infrastructură Urbană al Primăriei Câmpina sau vreo firmă privată selectată pe bază de "talente"? Cumva acolo sunt banii câmpinenilor?
Ne rezumăm doar la aceste cuvinte și vă lăsăm să priviți imaginile o dată, de două ori, de trei ori. Municipiul Câmpina, anul de grație 2017. Localitate unde dorim să atragem turiști ca să salvăm economia locală.

(Imagini puse la dispoziție de Relu Nistor)

3600 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 11.12.2017 21:48 Da-mi-aș palme! L-am votat pe Tiseanu. Pițigoi a fost numit, nu ales și oricum el este un mare zero. Dar Tiseanu nu mai vede nici bună ziua de la mine. Își bate joc de noi și de bugetul orașului. Nu-l mai interesează nimic dar ocupă funcția de gospodar șef. Da-mi-aș palme!

Actualitate

1844 vizualizari
12 aug. 2022 13:04

Chemați la un scandal, polițiștii câmpineni au constatat că bărbatul implicat, băut bine, d-abia se dăduse jos de la volan

Joi, 11 august, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, despre faptul că soțul său este sub influența băuturilor alcoolice și face scandal.

5271 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?

Alte stiri recente

10 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

1668 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.