Domnule primar, domnule viceprimar, vă place cum se plombează gropile în Câmpina turistică?

Actualitate (Categoria articolului)

Decembrie 2017, municipiul Câmpina, județul Prahova. Strada Drumul Taberei, în zona Bisericii "Nașterea Maicii Domnului". Operațiunea de plombare a gropilor. O bătaie de joc!

Vă place domnule primar Horia Laurențiu Tiseanu, inginer? Vă place domnule viceprimar Ioan Adrian Pițigoi, economist? Vă place cum se plombează gropile în municipiul pe care îl conduceți? Cine se ocupă de aceste lucrări, cumva Atelierul de Infrastructură Urbană al Primăriei Câmpina sau vreo firmă privată selectată pe bază de "talente"? Cumva acolo sunt banii câmpinenilor?
Ne rezumăm doar la aceste cuvinte și vă lăsăm să priviți imaginile o dată, de două ori, de trei ori. Municipiul Câmpina, anul de grație 2017. Localitate unde dorim să atragem turiști ca să salvăm economia locală.

(Imagini puse la dispoziție de Relu Nistor)

3696 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 11.12.2017 21:48 Da-mi-aș palme! L-am votat pe Tiseanu. Pițigoi a fost numit, nu ales și oricum el este un mare zero. Dar Tiseanu nu mai vede nici bună ziua de la mine. Își bate joc de noi și de bugetul orașului. Nu-l mai interesează nimic dar ocupă funcția de gospodar șef. Da-mi-aș palme!

Actualitate

98 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1317 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1323 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1125 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.