Domnule primar, domnule viceprimar, vă place cum se plombează gropile în Câmpina turistică?

Actualitate (Categoria articolului)

Decembrie 2017, municipiul Câmpina, județul Prahova. Strada Drumul Taberei, în zona Bisericii "Nașterea Maicii Domnului". Operațiunea de plombare a gropilor. O bătaie de joc!

Vă place domnule primar Horia Laurențiu Tiseanu, inginer? Vă place domnule viceprimar Ioan Adrian Pițigoi, economist? Vă place cum se plombează gropile în municipiul pe care îl conduceți? Cine se ocupă de aceste lucrări, cumva Atelierul de Infrastructură Urbană al Primăriei Câmpina sau vreo firmă privată selectată pe bază de "talente"? Cumva acolo sunt banii câmpinenilor?
Ne rezumăm doar la aceste cuvinte și vă lăsăm să priviți imaginile o dată, de două ori, de trei ori. Municipiul Câmpina, anul de grație 2017. Localitate unde dorim să atragem turiști ca să salvăm economia locală.

(Imagini puse la dispoziție de Relu Nistor)

3777 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 11.12.2017 21:48 Da-mi-aș palme! L-am votat pe Tiseanu. Pițigoi a fost numit, nu ales și oricum el este un mare zero. Dar Tiseanu nu mai vede nici bună ziua de la mine. Își bate joc de noi și de bugetul orașului. Nu-l mai interesează nimic dar ocupă funcția de gospodar șef. Da-mi-aș palme!

Actualitate

279 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.

2226 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

Alte stiri recente

134 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

161 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.