O firmă din Câmpina a anunțat administrația locală că dorește să investească două milioane de lei în ștrandul și hotelul de la Casa Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

Două milioane lei (400.000 euro) este valoarea investiției pe care o firmă din Câmpina se angajează să o realizeze în cazul în care administrația locală acceptă să-i concesioneze ștrandul, terenul de minifotbal și hotelul (cu tot cu restaurant) de la Casa Tineretului. Firma în cauză (Lixator SRL Câmpina) a transmis o adresă Primăriei și Consiliului Local în care anunță cât dorește să investească și menționează că investiția la ștrand ar urma să fie finalizată până la 1 iunie 2022. Asta ar însemna că vara viitoare Câmpina ar putea avea un ștrand și astfel ar fi rezolvată una dintre problemele de care câmpinenii se plâng de câțiva ani buni.

Totuși, promisiunea firmei respective cu privire la ștrand poate fi considerată ca ușor hazardată, în condițiile în care, presupunând cel mai rapid ritm posibil pentru toate procedurile privind organizarea unei licitații și obținerea avizelor necesare, ar fi destul de puțin timp la dispoziție pentru realizarea unei investiții serioase la ștrandul de la Casa Tineretului, aflat într-o stare avansată de degradare. Dar poate că potențialul investitor și-a făcut niște calcule în această privință.
La ședința ordinară a Consiliului Local din 29 iulie 2021, primarul Alin Moldoveanu le-a solicitat consilierilor locali ca, în situația în care sunt interesați de această ofertă a firmei menționate, să inițieze un proiect de hotărâre privind organizarea unei licitații pentru concesionarea celor trei obiective - ștrandul, hotelul și terenul de minifotbal. După solicitarea primarului Alin Moldoveanu, consilierii Liviu Davidescu și Marius Anghelescu au remarcat că firma respectivă are activitatea suspendată din anul 2016, motiv pentru care nu are niciun angajat în momentul de față. ”Consiliul Local ar trebui să decidă doar asupra oportunității scoaterii la concesionare prin licitație a acestor obiective, licitație la care, din punctul meu de vedere, poate participa și o firmă nou înființată, și una reactivată, până la urmă orice societate care dorește să investească”, a mai adăugat primarul Alin Moldoveanu.

8373 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 02.08.2021 07:38 Încă o capcană marca Alin Moldoveanu. Lumea s-a văitat că nu avem ștrand. Primarul a reacționat și a apărut o ofertă. Firma are activitatea suspendată și nu are angajați. Dar Primarul nu inițiază proiect de hotărâre. Pasează problema la consiliul local. Indiferent ce se va întâmpla, consiliul local este de vină.
  • Viorel 02.08.2021 09:45 lasa ca se califica lucratori in hotelarie la petrol cu media...3.oare numai avem intelectuali?aia care mai sunt sunt la bucuresti unde sunt respectati si in stainatate ca deh la campina ori cu 30 ani vechime ori tanar absolvent patronu roman e smecher si daca nu accepti minim pe economie cica asteapta alti 10 la poarta.vedeti inghesuiala de tineri si in politica ? unde colcaie a bani multi la stat nu se baga lumea din teama sau din lipsa de plic.Campina nu face rabat.

Actualitate

2804 vizualizari
26 oct. 2021 20:54

Poliția Locală Câmpina a împărțit gratuit măști de protecție și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate

5.000 de măști de protecție sunt distribuite gratuit de Primăria municipiului Câmpina, prin Poliția Locală. Marți, 26 octombrie, a avut loc o primă acțiune de acest gen, fiind avute în vedere zonele centrelor comerciale, ale piețelor, precum și stațiile de transport public.

2264 vizualizari
26 oct. 2021 18:42

Un bărbat din Brebu a fost prins băut la volan pe Calea Doftanei, din Câmpina

Luni, 25 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au oprit pe Calea Doftanei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, un autoturism care circula din direcţia Străzii Ecaterina Teodoroiu spre Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Alte stiri recente

2 vizualizari
27 oct. 2021 12:17

Tratamente de recuperare post-COVID la SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina a venit, încă din primăvara acestui an, cu o ofertă de servicii medicale foarte utile: recuperare post-Covid. Tratamentele respective se fac în Baza de Recuperare Medicală, prima structură funcțională a spitalului. De atunci, mulți pacienți care au trecut prin boală și au rămas cu urmări neplăcute s-au adresat Centrului Medical Sanconfind. Iar tratamentele de balneo-fizio-kinetoterapie pe care le-au urmat au dat rezultate bune. Specialiștii în astfel de recuperări fac consulturi medicale, educarea” respiraţiei, exerciţii pentru îmbunătăţirea mersului şi evaluare psihologică pentru integrarea normală în societate.

14 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.