La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

Actualitate (Categoria articolului)

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Luminile vor rămâne aprinse pe toată perioada sărbătorilor, până la începutul anului viitor, de 8 ianuarie, Ziua Câmpinei. Sunt și instalații achiziționate de Primărie în anii anteriori, dar și instalații noi, închiriate sau cumpărate anul acesta. După cum vă informam într-un articol recent, au fost închiriate ornamente pentru sărbători (perdele de LED-uri, figurine, bannere luminoase etc) de la societatea MK Lighting SRL Hunedoara, valoarea contractului pentru închiriere fiind de 179.900 lei fără TVA. De asemenea, au fost achiziționate instalații noi de la firma Cris Dream Impex București, valoarea contractului fiind, potrivit SEAP, 12.226,88 lei fără TVA. pentru lucrările de montare și demontare a instalațiilor se va plăti aproximativ 60.000 lei, contractul fiind câștigat de societatea Power Energy Sud din județul Ilfov.

 

5332 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitrescu Elena 30.11.2022 09:05 Păcat că aceste tradiții se țin numai pe centru zona turnătoriei este uitata

Actualitate

1592 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

2536 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

2 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

1390 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1248 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.