Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Carpați Sinaia 2-1

Sport (Categoria articolului)

Altă dată o veche tradiție și o veche rivalitate, acum, sigur, și din cauza vremii total potrivnice, o dispută anonimă, cu un fotbal modest.

Jucătorii formației lui ”Mara” Ciobotaru s-au impus la limită, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Corneanu și Popa, la capătul unui meci de luptă, greu, puțin spectaculos.
La fluierul arbitrului Valentin Dumitru, Sportul Câmpina a aliniat următoarea formulă de start: Dumitrache - Horjea, Pop, Biro, D. Dogaru, Coman, Corneanu, Buzilă, Buștuc, Rădulescu, Țigănuș. Rezerve: I. Mihai - M. Dogaru, Popa, Prisnel, Necula, Mârzea, Iordan.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca în deplasare, în fața formației CS Blejoi II.

3231 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

754 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

2559 vizualizari
26 nov. 2023 13:24

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul joc al ultimei runde din Liga A Prahova. Aceasta a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele și clasamentul actualizat:

Alte stiri recente

360 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

255 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.