Trei clasări pe podium pentru automobiliștii câmpineni la Trofeul ”Ploiești” la Super-Slalom

Sport (Categoria articolului)

Trofeul ”Ploiești”, prima etapă din cadrul Campionatului Național de Super-Slalom, competiție inclusă în calendarul Federației Române de Automobilism Sportiv, a avut loc în week-end și s-a bucurat de prezența unui număr important de sportivi, printre care și patru componenți ai clubului câmpinean de automobilism Motors House Racing.

A fost un traseu greu, cu multe obstacole și cu un grad ridicat de dificultate, realizat de organizatori pe Bulevardul Independenței din Ploiești.
Piloții câmpineni au reușit trei clasări pe podium:
Bogdan Ariciu - locul 2 la avansați A4
Radu Ariciu - locul 2, avansați A5
Valentin Crețu - locul 3, avansați A5
Adrian Vintilă - locul 4, avansați A5
Sportivii câmpineni au fost încurajați la Ploiești de unul dintre apropiații și susținătorii acestui club, consilierul local independent Costel Filip.
Reprezentanții Motors House Racing Câmpina, împreună cu cei ai administrației locale, au mai pus la punct o serie de detalii pentru ca o astfel de etapă de automobilism sportiv să aibă loc și la Câmpina, noutatea fiind aceea că simultan va avea loc și o sesiune de conducere preventivă, mai ales pentru tinerii care dețin permis de conducere de puțin timp.

3098 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1654 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape:

581 vizualizari
04 iun. 2023 13:26

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AFC Brebu 1-4

Meci fără miză, duminică dimineață, pe stadionul din Poiana Câmpina, unde s-au întâlnit formațiile Triumf Poiana Câmpina și AFC Brebu.

Alte stiri recente

24 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

1241 vizualizari
04 iun. 2023 10:27

Primim de la cititori. Cu vaca prin.... Câmpina anului 2023

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe whatsapp la numărul 0733.388.425 aceste imagini surprinse sâmbătă seară, aproape de ora 21.00, în zona Străzii Ecaterina Teodoroiu, din cartierul Turnătoriei, din Câmpina.