Hai cu parcul (de la soldat) că ne prinde iarna! Încă o iarnă...

Actualitate (Categoria articolului)

Așteptăm cu nerăbdare ziua în care să putem scrie că Parcul Regele Mihai I (zona de la soldat) este gata, că lucrările s-au finalizat și că a fost efectuată recepția acestei... extraordinare investiții în valoare de 1.682.780 lei. Din păcate, însă, la cum decurg lucrurile, mai avem de așteptat. O lucrare care ar fi trebuit să se termine în patru luni împlinește, zilele acestea, un an și două luni.

În pofida somației trimise de Primăria Câmpina firmei constructoare de a finaliza lucrările până la 1 iunie 2019, iată că acest lucru nu s-a întâmplat, lucrările continuă și încă mai sunt multe de făcut. Multe și mărunte, e adevărat, dar cu doi-trei muncitori care pun și scot pavele, le pun și le scot din nou, s-ar putea să ne prindă toamna sau, mai rău, încă o iarnă. Vă reamintim că lucrarea este executată de Construct Edil SRL Câmpineanca, firmă care a acumulat până acum penalități de întârziere de aproape 70.000 lei.

5854 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adelina 19.06.2019 12:43 Lucrare de care s-au ocupat vicele si primarul! Plecați. ... plecati... cea mai proasta echipa
  • Dumitru 19.06.2019 22:38 Aaaa, dacă a zis primarul pe Facebook să îl certați și pe vice......
  • Aurel Pomană 19.06.2019 23:31 Am văzut postat de domnul primar pe facebook atacul direct la domnul viceprimar despre această lucrare. Da, este o mare bătaie de joc. Suplimentări de bani... Sper ca organele de control să arate ilegalitățile făcute la această lucrare... Dar domnule primar, la prima ședință de Consiliul Local, asumați-vă și cereți-i răspunderea oficial viceprimarului. Nu cu mojicie, cum ați făcut-o pe facebook. PS: Ați semnat ordinele de plată către firma care și-a bătut joc de această lucrare, domnule primar?
  • Adrian 20.06.2019 07:47 O mare bataie de joc lucrarea la acest parculet. Si din partea "Doreilor" de la firma, si din partea "Doreilor" din Primaria Campina! Va dau scris ca nu vor recupera nici un leu din penalitati. Vor trebui sa achite integral firmei ultima factura si apoi aceasta intra in insolventa. Cauta-i pe actionari, da-i in judecata... ani la rand si bani cheltuiti aiurea!
  • Cornelia 20.06.2019 11:46 Pițigoi, viceprimaru`, el răspunde. Să-i fie rușine!
  • parc 20.06.2019 14:29 Ne enervam degeaba intre noi,chiar nu se poate verifica oficial preturile la materiale si manopera,etc?400mii de euro pentru ceva oribil.Asteptam totusi si interventia Curtii de Conturi si vesti mai bune.
  • mihai 23.06.2019 19:03 dar asta nu e de ajuns ,o sa urmeze mutarea soldatului ,O ALTA OPERATIUNE CU BANI GREI !!!!!!!!!!????????

Actualitate

855 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

644 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.

Alte stiri recente

517 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

1055 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.