Sala de sport a Școlii "Ion Câmpineanu" va fi construită de CNI cu bani de la Ministerul Dezvoltării. Administrația câmpineană pune la dispoziție terenul

Actualitate (Categoria articolului)

La solicitarea Companiei Naționale de Investiții (CNI), Consiliul Local Câmpina va aproba în ședința de astăzi predarea, pe bază de protocol, către Ministerul Dezvoltării Regionale, a unui teren în suprafață de 1.484 mp situat pe Strada Erupției. Este vorba despre terenul din partea stângă a școlii, acolo unde va fi construită o sală de educație fizică școlară (denumire oficială) prin Programul Național Construcții de Interes Public - Săli de sport.

Proiectul privind construirea unei săli de sport la Școala "Câmpineanu" a fost depus de mai multă vreme de administrația locală, dar abia în acest an au început să se miște lucrurile. Practic, sala de sport va fi construită de CNI, cu bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale, contribuția municipalității câmpinene fiind aceea de a pune la dispoziție terenul necesar. Sigur, tot Primăria Câmpina a realizat și documentațiile necesare, dosarul cu documente fiind, în astfel de cazuri, extrem de consistent. De asemenea, Consiliul Local va finanța lucrările de realizare a racordurilor la utilități a viitoarei săli de sport.
Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" funcționează cu 25 de clase, în total peste 600 de elevi. Instituția are patru profesori de educație fizică și nu dispune de o sală de sport. Orele de educație fizică se desfășoară într-o sală obișnuită de clasă, fără dotările specifice și fără vestiare.

4131 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • vass 28.11.2017 14:50 O tuns cineva iarba ?
  • anton 28.11.2017 16:08 bravo, de 1000 de ori bravo! educatia si sportul sunt esentiale pentru dezvoltarea in bine a copiilor nostri!

Actualitate

1893 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

1675 vizualizari
01 apr. 2023 09:05

Lovitură de teatru! Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul privind înființarea Centrului Cultural a fost aprobat

2 comentarii

UPDATE - Această știre a fost o păcăleală de 1 aprilie. Celor care ne-au felicitat sau ne-au criticat, celor care s-au amuzat alături de noi, tuturor le mulțumim pentru că ne citesc!
La câteva zile după ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, în care - printre altele - a fost respins, pentru a treia oară în acest mandat, proiectul de înființare a unui Centru Cultural, a venit lovitura de teatru: Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul de înființare a Centrului Cultural a fost aprobat!

Alte stiri recente

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.