Consiliul Local Câmpina nu mai dorește promovarea echipei de fotbal CS Câmpina în Liga a III-a

Sport (Categoria articolului)

Discuțiile pe tema proiectului bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023, aprobat în ședința extraordinară de joi, 2 februarie 2023, au cuprins și un punct privind echipa de fotbal CS Câmpina.

A fost vorba de un amendament formulat de consilierii Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Lorena Iordache, Costel Filip, Liviu Briciu, Cosmin Raț, Dan Nica și Florin Marcu, prin care se dorea realocarea unor sume în interiorul bugetului Clubului Sportiv Câmpina. Pe scurt, echipei de seniori, angrenate în lupta pentru promovarea în Liga a III-a și căreia anul trecut i s-au alocat mai mulți bani de la bugetul local tocmai pentru acest lucru, i-a fost redus bugetul la 100.000 lei, diferența fiind realocată între celelalte secții ale clubului.
Din păcate, discuția din Consiliul Local nu a fost una pe fond, insistându-se doar asupra faptului dacă acest amendament trebuie discutat în cadrul proiectului de buget sau nu. În cele din urmă, amendamentul a fost retras și urmează a fi promovat un proiect de hotărâre în acest sens, după ce va exista și o hotărâre a Comitetului Director al CS Câmpina. Dar cum mai mulți dintre consilierii care au inițiat acest amendament sunt și membri ai Comitetului Director, probabil că echipa de seniori a clubului municipalității se va vedea cu bugetul mult diminuat.
Acum, din câte a apucat să explice în plenul Consiliului Local Liviu Briciu, care a vorbit în numele inițiatorilor acestui amendament, principala motivație este că o eventuală promovare ar împovăra foarte mult bugetul Câmpinei pentru următorii minim doi-trei ani, cheltuielile în Liga a III-a fiind mult superioare celor de la nivel județean, unde activează acum CS Câmpina.
"Pe de altă parte, vrem să-i stimulăm spre performanță pe copiii și juniorii de la toate secțiile clubului, de aceea considerăm că trebuie să susținem toate secțiile pentru a-i sprijini astfel pe copiii care activează acolo", a mai afirmat Liviu Briciu.

2939 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 05.02.2023 22:25 Cum e posibil asa ceva? Stie Briciu ce traditie fotbalistica a avut orasul nostru? Cand Poiana se batea de la egal la egal in divizia B cu Rapid si Targovistele lui Dobrin? De se ducea lumea de la ora 7 in tribune cand meciul incepea la 11. Cred ca stie sau a auzit, dar a devenit o marioneta in mainile primarului. Rusine Briciule te ocupi numai de rafuieli politice. Nu mai ai pic de demnitate. La fel ca si restul initiatorilor acestui proiect.
  • Amelin 06.02.2023 10:19 Campina are ce merita.Poienari nu il vreti inapoi?Sa va faca voua pasaje... Astia care il sustineti va meritati soarta

Sport

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.

Alte stiri recente

1893 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

2964 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.